برنج هنــدی
یکی ار انواع برنج هایی که در ایران هم مورد استفاده قرار گرفته و طرفدارن خود را دارد برنج هندی است. این برنج دارای دو نوع می باشد برنج سفید دانه بلند و برنج آسان پخت که در ادامه به شرح هر یک از آنها خواهیم پرداخت:
برنج سفید دانه بلند:
این نوع برنج بوجاری و پرداخت می شود تا پوست، گیاهک و سبوس آن گرفته شود. دانه های این نوع برنج بلند و مات است. برنج دانه بلند گاهی برنج پاتنا (patna) نیز نامیده می شود زیرا پاتنا در هند کشت می شده است. استفاده از این برنج بسیار رایج است و در تهیه انواع غذاها از جمله سوپ ها، خورشت ها، انواع سالاد و پلوها استفاده می شود. برنج دانه بلند پس از پخت باید نرم و سبک باشد و دانه های برنج به هم نچسبند و جدا باشند. همچنین این برنج نوع دیگری نیز دارد که بصورت نیم پز می باشد و پخت آسان تری دارد.
برنج با پخت آسان:
این محصول نوعی برنج سفید دانه بلند نیم پز شده است. برای اولین بار در هند برنج را نیم پز کردند تا با این روش سختی و دوام برنج افزایش یابد. این روش باعث می شود که ویتامینها به مقدار بیشتری وارد دانه برنج شوند و ارزش غذایی برنج افزایش یابد. برنج نیم پز شده طلایی رنگ است.
فروش انواع برنج خارجی و ایرانی در فروشگاه باکسی من
برنج باسماتی:
این نوع برنج گاهی شاه برنج هم نامیده می شود. دانه های این نوع برنج بلند و باریک است و در هند و پاکستان کشت می شود و عطر خوبی دارد و در تهیه پلوها و بریانی ها استفاده می گردد. برنج باسماتی پس از پخت نرم و دانه دانه است. برنج باسماتی قهوه ای آسیاب شده و تنها سبوس آن گرفته شده، مغذی تر، متراکم تر است و نیاز به جویدن بیشتری نسبت به برنج پرداخت شده (اعلا) دارد. همچنین زمان پخت آن هم بیشتر و حدود ٤٥ تا ٥٠ دقیقه می باشد. زمان نگهداری این نوع برنج محدود است چرا که روغن آن فاسد می شود.
برنج دانه بلند قهوه ای:
این نوع برنج آسیاب می شود و فقط پوسته غیر قابل خوردن برنج گرفته شده و کمتر پرداخت می گردد و رنگ قهوه ای دارد. برنج قهوه ای، طعم و عطر آجیلی داشته و از برنج اعلا و پرداخت شده کمی بافت سفت تری دارد. از این نوع برنج سفید در اغلب دستورهای غذایی می توان استفاده کرد و به خصوص برای تهیه سالاد مناسب است.
دیدگاهتان را بنویسید