بشقاب غذای سالم

از بشقاب غذای سالم به عنوان راهنمایی برای ایجاد وعده های غذایی سالم و متعادل استفاده کنید. چه سر میز سرو شود و چه در جعبه ناهار بسته بندی شده باشد.

انواع غذاهای گیاهی در باکسی من

ایجاد یک رژیم غذایی سالم و متعادل
بیشتر وعده های غذایی خود را از سبزیجات و میوه ها (½ بشقاب) خود تهیه کنید.
رنگ و تنوع را هدف قرار دهید. به یاد داشته باشید که سیب زمینی به دلیل تأثیر منفی آن بر قند خون به عنوان سبزیجات در بشقاب غذای سالم به حساب نمی آید.
به سراغ غلات کامل بروید (¼ بشقاب خود)
غلات کامل نخورده مانند گندم کامل، جو، توت گندم، کینوا، جو، برنج قهوه ای و غذاهای تهیه شده با آنها، مانند ماکارونی. گندم کامل و غلات تصفیه شده، نسبت به نان سفید، برنج سفید و غیره تاثیر ملایم تری روی قند خون و انسولین دارند.
قدرت پروتئین – ¼ بشقاب شما
ماهی، مرغ، لوبیا و آجیل همگی منابع پروتئینی سالم و مفید هستند. آنها را می توان در سالاد مخلوط کرد و به خوبی با انواع سبزیجات در بشقاب دورچین کرد. مصرف گوشت قرمز را محدود کنید. از مصرف گوشت های فرآوری شده مانند بیکن و سوسیس خودداری کنید.
روغن های گیاهی سالم – در حد اعتدال
روغن‌های گیاهی سالم مانند زیتون، کانولا، سویا، ذرت، آفتابگردان، بادام زمینی و غیره را انتخاب کنید. از روغن‌های نیمه هیدروژنه که حاوی چربی‌های ترانس ناسالم هستند اجتناب کنید. به یاد داشته باشید که کم چربی به معنای «سالم بودن» نیست.

آب، قهوه یا چای بنوشید
نوشیدنی های شیرین را حذف کنید. شیر و محصولات لبنی را به یک تا دو وعده در روز محدود نمایید. آب میوه را به یک لیوان کوچک در روز کاهش نمایید.

فعال بمان
شکل قرمز رنگی که روی میز بشقاب غذای سالم قرار دارد، یادآور این است که فعال ماندن در کنترل وزن نیز مهم است.

بسته های مواد غذایی اقتصادی در فروشگاه باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.