برنج و ریسـوتو
همه آنچه که درباره انواع برنج باید بدانید
آیا می دانستید برنج در مناطق مختلف جهان طرفداران زیادی داشته و غذای اصلی آنها به شمار میرود؟
برنج غذای اصلی و عمده یک سوم از جمعیت جهان را تشکیل می دهد. در آشپزی مختص به هر قاره و همچنین در کشورهای چین، ایتالیا، مکزیک،ایران و لبنان صدها نوع غذای گوناگون از برنج تهیه می شود. برنج به چند دلیل غذای کامل و مطلوبی به شمار می آید. از جمله دلایل بسیار مهمی که میتوان برنج را بعنوان بهترین غذا انتخاب کرد این است که : نگهداری و انبار کردن آن اسان است، سریع پخته می شود، مغزی و آسان هضم و خوش طعم است.برنج ها چند نوع اصلی دارند که در ادامه مطلب به بررسی انواع مختلف و اسامی و مدل های طبخ آنها در کشورها می پردازیم.
برای تهیه برنج باقیمت بی واسطه به فروشگاه باکسی من مراجعه فرمایید.
انواع اصلی برنج و ریسوتو:
- برنج دانه بلند و باسماتی
- برنج ریسوتوی ایتالیایی
- برنج اسپانیایی کالاسپارا (calaspara)
- برنج لابومبا(labomba)
- برنج پودینگ یا برنج دانه کوتاه
- برنج سوشی (sushi) ژاپنی
- برنج شیرین سیاه رنگ
- برنج قرمز کامارگو(camargue)
- برنج وحشی
- برنج ورقه ای (پرک شده)
درمناطق شمالی و جنوبی و نیمه مرکزی ایران نیز برنج در انواع مختلف کشت شده و غذای غالب سفره هر ایرانی است. یکی از برنج های بسیار لذیذ و پر طرفدار برنج هاشمی است که در گیلان برداشت شده وعطر و طعم آن به غذاهای مجلسی در رستوران ها و سفره های ایرانی رنگ و بوی دیگری می بخشد.
فروشگاه باکسی من ارائه دهنده انواع باکس های مواد اولیه غذایی، با قیمت مناسب بدون واسطه تولیدات کارخانجات را به دست مصرف کننده رسانده و تجربه خریدی آسان و کیفیتی مطمئن و بدون حضور در فروشگاه ها را برای شما رقم خواهد زد.
دیدگاهتان را بنویسید