دسته دستور غذا: غذای دریایی

خانه / غذای دریایی
دستور آشپزی

سالمون اسپایسی

توصیه سرآشپز برای تهیه این دستور غذایی لازم است از تابه چدنی یا کباب پز استفاده کنید. با این روش ماهی بدون چسبیدن، کاملاً پخته می شود. اگر ماهی درشت و ضخیم است و ترجیح می دهید هر دو طرف آن را سرخ کنید بهتر است که به آرامی آن را برگردانده و بگذارید طرف...

دستور آشپزی

جامبالایا

توصیه سرآشپز مواد اولیه جامبالایا که در هیچ دستور پختی تغییر نمی کنند عبارتند از پیاز، فلفل دلمه ای سبز، کرفس، برنج و ادویه جات، که به غیر از آنها می توانید هر چیز دیگری که دم دست داشته باشید، به خوراک اضافه کنید. برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه...

دستور آشپزی

کِجری مدرن

توصیه سرآشپز لزومی به استفاده از فیله های ماهی سالمون در این غذا نیست، می توانید خرده هایی را که هنگام تمیز کردن از ماهی جدا شده اند، برای تهیه غذایی مقرون به صرفه به کار ببرید. برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش کوکوی ماهی تن اینجا...

  • 1
  • 2
  • 5