برنج ریسوتوی ایتالیایی:

دانه های برنج ریسوتو کوتاه است و در شمال ایتالیا کشت می شود و منحصراَ برای پخت انواع ریسوتو بکار می رود. روی دانه این نوع برنج خط (رگه) سفید، گچی در پائین مرکز دانه وجود دارد. این نوع برنج هر چه کیفیت بهتر و مرغوبتری داشته باشد، آب بیشتری در هنگام پخت جذب می کند. انواع مرغوب این نوع برنج، آربوریو(Arborio)، کارنارولی(Carnaroli) ، رما (Roma) و وایلون نانو(Vialone Nano) سه یا چهار برابر حجم برنج آب جذب میکنند و دانه های پخته برنج جدا از هم هستند و شکل خود را پس از پخت حفظ می کنند و در هنگام جویدن زیر دندان سفت هستند.
برنج اسپانیایی کالاسپارا (Calaspara) و برنج لابومبا(Labomba)
در مورسیا و والنسیا کشت می شوند و برنجی با کیفیت متوسط و با دانه های کوتاه است و در تهیه پلوی اسپانیایی(Paella) استفاده می شود. می توان به جای این نوع برنج از برنج ریسوتوی ایتالیایی استفاده کرد.
برنج پودینگ یا برنج دانه کوتاه
این برنج گاهی کارولینا نیز نامیده می شود، نوعی برنج با دانه های کوتاه و گرد است و رنگ گچی دارد و بی عطر و بو می باشد. برنج کارولینا بعد از پخت مرطوب و چسبناک است و برای تهیه پودینگ، کاستارد(نوعی کرم) و کوفته استفاده می شود.

برنج سوشی (Sushi) ژاپنی
برنج سوشی (Sushi) ژاپنی یا برنج چسبناک، نوعی دانه کوتاهی است که آب بسیار جذب می کند و برای تهیه سوشی که دانه های برنج باید به هم چسبیده و فرم بگیرند بسیار مناسب است. دانه های این نوع برنج کمی گرد، شبیه دانه های مروارید و یا کمی کشیده تر است. برنج سوشی در ١٥ تا ٢٠ دقیقه با روش جذب آب می پزد و معمولاَ با شکر، سرکه برنج، چاشنی زده می شود و سپس با باد زدن آن را خنک کرده و جلا می دهند.

برنج شیرین سیاه رنگ یا برنج چسبنده سیاه:
نوعی برنج آسیایی با دانه های کوتاه یا متوسط و به رنگ ارغوانی تیره است. عطر تند و قوی این برنج مکمل محتویات خیلی شیرین غذا مثل شیره نارگیل یا شکر است. این نوع برنج در ٢٥تا ٣٠ دقیقه به روش جذب آب پخته می شود و رنگ برنج به دیگر محتویات غذا یا وسایل پخت رنگ می دهد.
برنج قرمز کامارگو :(Camargue)
این برنج که در جنوب فرانسه کشت می شود، بیضی شکل و به رنگ قرمز مایل به قهوه ای است. برنج قرمز طعم زمینی و ترکیب و بافت سفت و جویدنی دارد. اگرچه این برنج رنگ خود را در حین پخت از دست می دهد اما به نظر اشتها آور است و طعم خوبی دارد. به منظور پخت کامل برنج آن را به مدت ٤٥تا٦٠ دقیقه با حرارت ملایم جوشانده یا از روش جذب آب استفاده کنید.

برنج وحشی :
این نوع برنج یک برنج واقعی نیست و یک نوع علف آبی (آبزی) است. برنج وحشی طعم خوش و آجیلی دارد و دانه های بلند سیاه- قهوه ای آن در حین پخت می شکفند باز می شوند. این برنج بسیار گران است و اغلب با برنج دانه بلند بسته بندی می شود.
انواع فرآورده هایی که از برنج تهیه می شود: برنج آسیاب شده و آرد برنج از آسیاب کردن برنج سفید به دست می آید و نوع آرد از نظر درشتی متفاوت است و از برنج آسیاب شده کمی دانه دار و درشت تا آرد برنج خیلی ریز و نرم متفاوت می باشد.
برنج ورقه ای (پرک شده) :
این نوع برنج را معمولاَ در خاور دور و برای غلظت غذا استفاده می کنند و یا ممکن است این نوع برنج را در روغن زیاد سرخ کرده و برای تزیین به کار برند.
برنج هاروسیم ژاپنی(Harusame) :
نوعی رشته خیلی نازک است که مانند ورمیشل برنج استفاده می شود.
ورقه های برنج ویتنامی :
که برای پیچیدن استفاده می شوند و با کمی خیس کردن در آب یا پاشیدن آب روی آنها مرطوب شده و به همان شکل مصرف شده یا بخار پز و یا سرخ می شوند. کاغذ برنج نوعی کاغذ خوردنی است که نازک و ترد می باشد و از ساقه برنج یا گیاهان برنج گونه تهیه می شود. انواع سرکه های برنج ممکن است، بی رنگ، زرد، قرمز یا سیاه و دارای طعم میوه یا بی بو و مزه باشند.
جهت تهیه بسته های آماده مواد اولیه غذایی از فروشگاه اینترنتی باکسی من دکمه زیر را لمس کنید.
دیدگاهتان را بنویسید