مواد اولیه لازم و ترکیبات

یک قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
یک حبه سیر، کوبیده شده
۵۰ گرم گوشت چرخکرده
۳ عدد پیازچه، حلقه شده
یک قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
یک عدد فلفل قرمز چیلی، دانه گرفته و خرد شده
یک لیتر/ ¾۱ پیمانه عصاره مرغ
۲۰۰ گرم برنج دانه بلند، پخته
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۴ عدد تخم مرغ کوچک
۴۵۰ گرم فیله ماهی سفید گوشت، پوست کنده و به قطعات ۴ سانتیمتری خرد شده
نمک و فلفل سیاه
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، رشته ای خرد شده برای تزیین

راهنمای پخت

1.روغن را در قابلمه یا وُک بزرگی حرارت دهید، سیر و گوشت چرخکرده را اضافه کرده و به مدت ۱دقیقه به آرامی سرخ کنید تا گوشت ها از هم جداشود ولی تغییر رنگ ندهد.
2.پیازچه، ریشه زنجبیل رنده شده، فلفل چیلی و عصاره مرغ را اضافه کرده، هم بزنید و به جوش بیاورید. برنج پخته را بیافزایید و حرارت را کم کنید تا سوپ ۲ دقیقه بجوشد.
3.سس ماهی و نمک و فلفل را هم به مقدار کافی اضافه کنید و بچشید. با دقت تخم مرغ ها را داخل سوپ بشکنید و سوپ را با حرارت خیلی کم به مدت ۳ تا ۴ دقیقه آهسته بجوشانید تا سفت شوند و خود را بگیرند.
4.سوپ را با ملاقه در کاسه های جداگانه ریخته و در کاسه هر نفر یک عدد تخم مرغ قرار دهید، هر کاسه را با گشنیز خرد شده تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز برای تهیه سوپ برنج با تخم مرغ

تخم مرغ ها را بزنید و مخلوط به دست آمده را مانند املت سرخ کنید تا شکل بگیرد، سپس آن را رشته ای ببرید و درست قبل از سرو به سوپ اضافه کنید.

این نوع سوپ روش خوبی برای مصرف بهینه از برنج های اضافی و باقی مانده است.

تهیه انواع سوپ در دستورات آشپزی باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.