توصیه سرآشپز در تهیه سوپ ماهی با طعم سیر
دستور غذایی سوپ ماهی با طعم سیر برگرفته از نوعی سوپ فرانسوی با سس مایونز سیردار است.
دستور آشپزی غذای دریایی در باگسی من
نگاهی به مهمترین خواص سیر
سیر از خانواده پیاز و بومی آسیای میانه است. سیر بیش از ۳۰۰۰ سال است که به عنوان یک چاشنی سودمند و خوش عطر به مواد غذایی اضافه و نیز بعنوان یک داروی قوی در طب سنتی بسیارمورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در طب جدید دانشمند بزرگ، لوئی پاستور، کاشف واکسن، از اوایل سال ۱۸۵۸ از خواص ضد باکتریایی این گیاه استفاده می کرد. اگر روزانه دو تا سه حبه سیر بخورید به جلوگیری از سرماخوردگی و سلامت کلی بدن کمک خواهید کرد.
ارزش غذایی سیر
سیر حاوی اندکی سدیم، کالری، چربی های اشباع است. این ماده دارای چندین ماده معدنی مفید مانند فسفر، پتاسیم، منیزیم، زینک، کلسیم و آهن است و مواد معدنی کمیاب مانند ید، گوگرد و کلر را نیز شامل می شود. براساس بانک اطلاعات ملی مواد مغذی USDA، سیر منبع غنی ویتامین های گروه B. (فولات، تیامین، نیاسین و B-6) و ویتامین های C. A؛ و K. است. سیر یکی از منابع نادر رژیم غذایی ترکیبات آلی است.
سیر یک آنتی بیوتیک قوی و تقویت کننده سیستم ایمنی است.
مطالعات نشان می دهد از جمله فواید خوردن سیر تازه کمک به افراد در بهبود سیستم ایمنی بدن است. به همین دلیل هر زمان که احساس ضعف کردید و به تقویت ایمنی نیاز دارید ، سیر بخورید تا یک لایه محافظ برای سیستم ایمنی بدن خود داشته باشید.
منبع آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان ها برای بدن انسان بسیار ضروری و مفید هستند زیرا می توانند به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک و در عین حال با رادیکال های آزاد مبارزه کنند. متأسفانه، بدن انسان به اندازه کافی قادر به تولید آنتی اکسیدان های خود نیست و مصرف موادغذایی غنی از این ترکیب بهترین راه برای تأمین میزان مصرف روزانه است.
جهت خرید بسته محصولات غذایی باکسی من لینک زیر را لمس کنید.
دیدگاهتان را بنویسید