مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
یک عددپیاز بزرگ، خرد شده
یک عدد پیاز رازیانه کوچک، خرد شده
یک عدد تره فرنگی، ورقه شده
۳ تا ۴حبه سیر درشت، باریک خرد شده
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره ماهی
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور سفید
۴ قاشق غذاخوری برنج سفید
یک تکه پوست لیمو، رنده شده
یک عدد برگ بو
۴۵۰ گرم فیله ماهی سفید گوشت، پوست کنده و به قطعات ۴ سانتیمتری خرد شده
۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.روغن را روی حرارت متوسط داغ کنید پیاز، رازیانه، تره فرنگی و سیر را به آن افزوده، به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بپزید، مرتباً هم بزنید تا پیاز نرم شود.
2.آب انگور را اضافه کرده و بگذارید به آرامی بجوشد. عصاره ماهی، برنج، پوست لیمو و برگ بو را بیافزایید، محتویات قابلمه را به جوش آورده،حرارت را کم کنید تا سوپ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آهسته بجوشد و برنج و سبزیجات نرم شوند.برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه خارج کنید.
3.بگذارید تا سوپ کمی خنک شود،سپس آن را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و پوره کنید تا نرم شود، در صورت نیاز در چند مرحله مواد را پوره کنید. (اگر از غذاساز استفاده می کنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید. مواد سفت و بزرگ سوپ را با مقدارکافی از آب سوپ برای نرم کردن آنها، داخل دستگاه بریزید و پوره کنید. سپس با باقیمانده سوپ مخلوط نمایید).
4.پوره سوپ را به قابلمه برگردانید و به جوش آورید. تکه های ماهی را داخل سوپ ریخته، درب قابلمه را ببندید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با حرارت کم به جوشاندن ادامه دهید، مرتب آن را هم بزنید تا ماهی کاملاً مغز پخت شده و شروع به خرد و ورقه شدن کند.خامه را اضافه کنید و نمک وفلفل غذا را تنظیم کنید.سوپ را با ملاقه در کاسه سوپخوری گرم بریزید، روی آن جعفری خرد شده بپاشید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه سوپ ماهی با طعم سیر

دستور غذایی سوپ ماهی با طعم سیر برگرفته از نوعی سوپ فرانسوی با سس مایونز سیردار است.

دستور آشپزی غذای دریایی در باگسی من

 

سوپ ماهی با طعم سیر-باگسی من

نگاهی به مهمترین خواص سیر

سیر از خانواده پیاز و بومی آسیای میانه است. سیر بیش از ۳۰۰۰ سال است که به عنوان یک چاشنی سودمند و خوش عطر به مواد غذایی اضافه و نیز بعنوان یک داروی قوی در طب سنتی بسیارمورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در طب جدید دانشمند بزرگ، لوئی پاستور، کاشف واکسن، از اوایل سال ۱۸۵۸ از خواص ضد باکتریایی این گیاه استفاده می کرد. اگر روزانه دو تا سه حبه سیر بخورید به جلوگیری از سرماخوردگی و سلامت کلی بدن کمک خواهید کرد.

ارزش غذایی سیر

سیر حاوی اندکی سدیم، کالری، چربی های اشباع است. این ماده دارای چندین ماده معدنی مفید مانند فسفر، پتاسیم، منیزیم، زینک، کلسیم و آهن است و مواد معدنی کمیاب مانند ید، گوگرد و کلر را نیز شامل می شود. براساس بانک اطلاعات ملی مواد مغذی USDA، سیر منبع غنی ویتامین های گروه B. (فولات، تیامین، نیاسین و B-6) و ویتامین های C. A؛ و K. است. سیر یکی از منابع نادر رژیم غذایی ترکیبات آلی است.

سیر یک آنتی بیوتیک قوی و تقویت کننده سیستم ایمنی است.

مطالعات نشان می دهد از جمله فواید خوردن سیر تازه کمک به افراد در بهبود سیستم ایمنی بدن است. به همین دلیل هر زمان که احساس ضعف کردید و به تقویت ایمنی نیاز دارید ، سیر بخورید تا یک لایه محافظ برای سیستم ایمنی بدن خود داشته باشید.

منبع آنتی اکسیدان

آنتی اکسیدان ها برای بدن انسان بسیار ضروری و مفید هستند زیرا می توانند به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک و در عین حال با رادیکال های آزاد مبارزه کنند. متأسفانه، بدن انسان به اندازه کافی قادر به تولید آنتی اکسیدان های خود نیست و مصرف موادغذایی غنی از این ترکیب بهترین راه برای تأمین میزان مصرف روزانه است.

جهت خرید بسته محصولات غذایی باکسی من لینک زیر را لمس کنید.

فروشگاه باکسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.