مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۸۵ گرم ژامبون دودی مرغوب
۸۵ گرم سوسیس دودی
۲۲۵ گرم سینه مرغ، پوست کنده و بدون استخوان
۲ عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
۳تا ۴ عدد ساقه کرفس، ریز خرد شده
۲ عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و خرد شده
۲ حبه سیر، ریز خرد شده
۴ عدد گوجه فرنگی رسیده، پوست کنده و خرد شده
۱۷۵ میلی لیتر سس پوره گوجه فرنگی پاساتا
۴۵۰ میلی لیتر عصاره ماهی
۴۰۰ گرم برنج دانه بلند سفید
۴ عدد پیازچه، به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خرد شده
۲۵۰ گرم میگوی خام، پوست گرفته، با دم
۲۵۰ گرم گوشت خرچنگ سفید، پخته
۱۲ عدد صدف، با پوسته
مواد لازم برای تهیه پودر چاشنی:
۲ عدد برگ بوی خشک
یک قاشق چایخوری نمک
½ ۱ تا ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل
½ ۱ قاشق چایخوری اورگانوی خشک
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سفید یا به میزان دلخواه
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه یا به میزان دلخواه

راهنمای پخت

1.برای تهیه چاشنی غذا، محتویات چاشنی را داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید.
2.ژامبون، سوسیس و مرغ را به قطعاتی به اندازه های لقمه ای خرد کنید. مرغ را کنا ر بگذارید. روغن را در قابلمه ای نسوز روی حرارت متوسط داغ کنید. سوسیس و ژامبون را به مدت ۸ دقیقه در روغن سرخ کنید و هم بزنید، طلایی که شدند با استفاده از یک قاشق سوراخدار، آنها را از روغن خارج کرده و به بشقاب بزرگی انتقال دهید.
3.فلفل دلمه ای، پیاز و کرفس را در روغن باقیمانده در قابلمه به مدت ۴ دقیقه تفت دهید تا فقط نرم شوند. سیر را اضافه کرده سپس سبزیجات را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.
4.قطعات مرغ خرد شده را در قابلمه ریخته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید، مخلوط چاشنی را داخل قابلمه ریخته و هم بزنید تا مرغ به چاشنی آغشته شود.
5.سوسیس، ژامبون و سبزیجات پخته را به قابلمه برگردانید و هم بزنید تا مخلوط شوند. گوجه فرنگی خرد شده، سس گوجه پاساتا و عصاره ی ماهی را اضافه کرده، حرارت دهید تا به جوش بیاید.
6.برنج را اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آرام جوشیده و به مدت ۱۲دقیقه بپزد. پیازچه و میگو را اضافه کرده و با درب بسته، به مدت۴ دقیقه دیگر بپزید.
7.گوشت خرچنگ و صدف ها را اضافه کرده و آرام هم بزنید. این غذا باید به حدی بپزد که برنج فقط نرم شود و صدف ها کمی سفت شده باشند. قابلمه را از روی حرارت برداشته، درب آن را ببندید و قبل از سرو به مدت ۳ دقیقه صبر کنید.

قاطی پلو ترکیب فوق العاده ای از گوشت و غذاهای دریایی با ادویه جات تند و اشتها برانگیز است. این خوراک که برنج از محتویات اصلی آن می باشد. از غذاهای اصلی و مهم در آشپزی نواحی مرکزی آفریقا می باشد.

طرز تهیه میگو با اسفناج را در اینجا ببنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.