قاطی پلو ترکیب فوق العاده ای از گوشت و غذاهای دریایی با ادویه جات تند و اشتها برانگیز است. این خوراک که برنج از محتویات اصلی آن می باشد. از غذاهای اصلی و مهم در آشپزی نواحی مرکزی آفریقا می باشد.

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۸۵ گرم ژامبون دودی مرغوب | |
۸۵ گرم سوسیس دودی | |
۲۲۵ گرم سینه مرغ، پوست کنده و بدون استخوان | |
۲ عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده | |
۳تا ۴ عدد ساقه کرفس، ریز خرد شده | |
۲ عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و خرد شده | |
۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۴ عدد گوجه فرنگی رسیده، پوست کنده و خرد شده | |
۱۷۵ میلی لیتر سس پوره گوجه فرنگی پاساتا | |
۴۵۰ میلی لیتر عصاره ماهی | |
۴۰۰ گرم برنج دانه بلند سفید | |
۴ عدد پیازچه، به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خرد شده | |
۲۵۰ گرم میگوی خام، پوست گرفته، با دم | |
۲۵۰ گرم گوشت خرچنگ سفید، پخته | |
۱۲ عدد صدف، با پوسته | |
مواد لازم برای تهیه پودر چاشنی: | |
۲ عدد برگ بوی خشک | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
½ ۱ تا ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل | |
½ ۱ قاشق چایخوری اورگانوی خشک | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سفید یا به میزان دلخواه | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه یا به میزان دلخواه |
1. | برای تهیه چاشنی غذا، محتویات چاشنی را داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید. |
2. | ژامبون، سوسیس و مرغ را به قطعاتی به اندازه های لقمه ای خرد کنید. مرغ را کنا ر بگذارید. روغن را در قابلمه ای نسوز روی حرارت متوسط داغ کنید. سوسیس و ژامبون را به مدت ۸ دقیقه در روغن سرخ کنید و هم بزنید، طلایی که شدند با استفاده از یک قاشق سوراخدار، آنها را از روغن خارج کرده و به بشقاب بزرگی انتقال دهید. |
3. | فلفل دلمه ای، پیاز و کرفس را در روغن باقیمانده در قابلمه به مدت ۴ دقیقه تفت دهید تا فقط نرم شوند. سیر را اضافه کرده سپس سبزیجات را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید. |
4. | قطعات مرغ خرد شده را در قابلمه ریخته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید، مخلوط چاشنی را داخل قابلمه ریخته و هم بزنید تا مرغ به چاشنی آغشته شود. |
5. | سوسیس، ژامبون و سبزیجات پخته را به قابلمه برگردانید و هم بزنید تا مخلوط شوند. گوجه فرنگی خرد شده، سس گوجه پاساتا و عصاره ی ماهی را اضافه کرده، حرارت دهید تا به جوش بیاید. |
6. | برنج را اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آرام جوشیده و به مدت ۱۲دقیقه بپزد. پیازچه و میگو را اضافه کرده و با درب بسته، به مدت۴ دقیقه دیگر بپزید. |
7. | گوشت خرچنگ و صدف ها را اضافه کرده و آرام هم بزنید. این غذا باید به حدی بپزد که برنج فقط نرم شود و صدف ها کمی سفت شده باشند. قابلمه را از روی حرارت برداشته، درب آن را ببندید و قبل از سرو به مدت ۳ دقیقه صبر کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید