ریسوتوی رازیانه غذائی ساده خوش طعم است. می توانید آن را در کنار گوشت مرغ سرو نمایید.
ریسوتوی کدو حلوایی را از اینجا تهیه کنید.
۲عدد رازیانه بزرگ | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۶ قاشق غذاخوری کره | |
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده | |
۳۵۰ گرم برنج دانه گرد | |
۱۵۰ میلی لیتر آب با اسانس لیمو | |
۳/۱ لیتر/ ¼ ۲ پیمانه عصاره مرغ یا سبزیجات رقیق، در حال جوشیدن بر روی اجاق | |
۵۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده | |
۵ تا ۶ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش زرد (سنگی) | |
نمک و فلفل |
1. | رازیانه را پاک کرده و در صورت تمایل ساقه برگدار آن را برای تزیین نگه دارید. پیاز رازیانه را از طول به دو نیم کرده، هسته V شکل آن را خارج و گوشت آن را خرد کنید.(اگر مایلید مخلفات رازیانه را به عصاره مرغ برای عطر و طعم بیشتر اضافه کنید). |
2. | روغن و نیمی از کره را در قابلمه بزرگی با حرارت متوسط گرم کنید، پیاز و رازیانه را ۲ دقیقه در روغن بپزید و مرتباً هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند. برنج را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه بپزید تا برنج کمی رنگ نیمه شفاف به خود بگیرد. برنج را هم بزنید تا به خوبی به روغن آغشته شود. |
3. | آب با اسانس لیمو را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا آب سریع بجوشد و تبخیر شود. یک ملاقه عصاره اضافه کنید، در حال پخت مرتب مواد را هم بزنید تا تمامی آن جذب غذا شود. |
4. | اضافه کردن عصاره مرغ یا سبزیجات را به مقدار نصف ملاقه در هر بار ادامه دهید و اجازه دهید که عصاره مرغ به طور کامل جذب برنج شود و ملاقه بعدی را اضافه نمایید. این مرحله از طبخ حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان می برده و طول می کشد. ریزوتو در آخر باید غلظت کرِم مانندی داشته باشد و دانه های برنج نرم شده ولی زیر دندان بیایند. |
5. | باقی کره را به همراه پنیر رنده شده و آب لیمو مخلوط کنید. غذا را از روی حرارت بردارید. درب قابلمه را بسته و ۱ دقیقه صبر کنید. اگر مایلید ریزوتو را با ساقه برگدار کنار گذاشته تزیین کرده و سرو نمایید. |
ریسوتوی رازیانه غذائی ساده خوش طعم است. می توانید آن را در کنار گوشت مرغ سرو نمایید.
ریسوتوی کدو حلوایی را از اینجا تهیه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید