مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ قاشق غذاخوری کره، به تکه های کوچک خرد شده
۴۵۰ گرم کدو حلوایی، به مکعب های یک سانتیمتری خرد شده
¾ قاشق چایخوری مریم گلی، سائیده شده
۲ حبه سیر، ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو سنگی
۲ عدد پیاز شالوت بزرگ، ریز خرد شده
۳۵۰ گرم برنج دانه گرد
۵۰میلی لیتر آب انگور
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ ، در حال جوشیدن
۶۰ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده
۳۰۰ گرم پنیر دلچلاته، به صورت تکه های کوچک خرد شده
نمک و فلفل
برگ کرفس برای تزیین

راهنمای پخت

1.نصف روغن زیتون و حدود یک قاشق غذاخوری کره را در ظرف مخصوص فر ریخته و در فر از قبل گرم شده، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد، ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی قرار دهید.
2.کدو حلوایی را به ظرف اضافه کرده و مریم گلی، نصف سیر، نمک و فلفل را روی آن بپاشید، با هم مخلوط کنید و مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا فقط کمی نرم شده و شکر کدو کارامل شود. سپس کدوی پخته را به یک بشقاب منتقل کنید.
3.نیمی از کدو حلوایی پخته را با آب لیمو مخلوط کرده و به صورت پوره درآورید، به همراه باقیمانده کدو حلوایی مکعبی شده کنار بگذارید.
4.باقیمانده روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط گرم کنید. باقیمانده سیر و پیاز شالوت خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه بپزید. برنج را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه مواد را هم بزنید تا برنج خوب به روغن آغشته شود.
5.آب انگور را بیافزایید.حرارت را زیاد کنید تا آب سریع بجوشد و تبخیر شود. یک ملاقه عصاره مرغ را افزوده، مواد را مرتب هم بزنید تا تمامی آن جذب غذا شود.
6.اضافه کردن عصاره مرغ یا سبزیجات را به مقدار نصف ملاقه در هر بار ادامه دهید و اجازه دهید که عصاره مرغ به طور کامل جذب برنج شود و ملاقه بعدی را اضافه نمایید. این مرحله از طبخ حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان برده و طول می کشد. ریزوتو در آخر باید غلظت کرِم مانندی داشته باشد و دانه های برنج نرم شده ولی زیر دندان بیایند.
7.کدو حلوایی را همراه باقیمانده کره و پنیر پارمزان رنده شده با ریزوتو مخلوط کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و پنیر دلچلاته خرد شده را به آرامی با آن مخلوط کنید، غذا را با برگ کرفس تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

ریسوتوی کدو حلوایی شیرین با تندی مریم گلی و نمک ملایم پنیر دلچلاته طعم دلچسبی دارد.

کیک ریسوتوی شیرین را از اینجا تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.