مواد اولیه لازم و ترکیبات

۹۰۰ گرم مارچوبه تازه، شسته
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان یا روغن نباتی
۶ قاشق غذاخوری کره
۲ عدد پیاز شالوت یا یک عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده
۴۰۰ گرم برنج دانه گرد
۵/۱ لیتر/ ¾ ۲ پیمانه عصاره مرغ یا سبزیجات در حال جوشیدن بر روی اجاق
۸۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده
نمک و فلفل
ورقه های نازک پنیر پارمزان برای تزیین

راهنمای پخت

1.ساقه مارچوبه را نازک پوست بکنید. ته چوبی مارچوبه ها را بگیرید.نوک هر ساقه را ببرید و کنار بگذارید، باقی ساقه مارچوبه را به تکه های ۵/۲ سانتیمتری خرد کنید.
2.قطعات ساقه مارچوبه را در قابلمه آب جوش بریزید و ۲ دقیقه بجوشانید. سر ساقه های مارچوبه را هم اضافه کرده و یک دقیقه بجوشانید تا ترد شوند. آنها را بیش از حد نپزید. مارچوبه پخته را زیر آب سرد بگیرید و کنار بگذارید.
3.روغن و نیمی از کره را در ماهیتابه ی بزرگی حرارت دهید. پیاز شالوت را اضافه کرده، به مدت ۲ دقیقه به آرامی بپزید تا نرم شود. برنج را بیافزایید و حدود ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید، مرتب هم بزنید تا به روغن آغشته شود و رنگ آن کدر گردد.
4.یک ملاقه از عصاره مرغ یا سبزیجات در حال جوشیدن را در قابلمه ریخته و مرتب هم بزنید تا برنج به طور کامل آن را جذب کند.
5.اضافه کردن عصاره مرغ را به مقدار نصف ملاقه در هر بار ادامه دهید و قبل از اضافه کردن ملاقه بعدی اجازه دهید عصاره مرغ کاملاً جذب برنج شود. این مرحله از طبخ باید حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان برده و طول بکشد. ریزوتو در آخر باید غلظت کرِم مانند داشته و برنج نرم شود ولی هنگام جویدن، زیر دندان بیاید.
6.سرهای مارچوبه را در عصاره مرغ یا سبزیجات گرم کنید، ساقه های مارچوبه را همراه آخرین ملاقه عصاره، باقیمانده کره و پنیر پارمزان رنده شده با ریزوتو مخلوط کنید.قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس سرهای مارچوبه را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید، با ورقه های نازک پنیر سرو نمایید.

ریسوتو با مارچوبه یکی از غذاهای لذیذ ایتالیایی است. برای تهیه این غذا توصیه می شود حتما بهترین مارچوبه را تهیه نماید.

این غذا برای ناهار یا شام بسیار مناسب است.

دستور آشپزی ریسوتوی مارچوبه معطر را از اینجا تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.