توصیه سرآشپز در تهیه ریسوتوی پنیر ساده
اگر مایل به استفاده از کره نیستید، می توانید پیاز را در دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بپزید و در آخر هم حدود ۲ قاشق روغن زیتون خالص با پنیر پارمزان مخلوط کنید.
۴ تا ۵ قاشق غذاخوری کره | |
یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
۳۰۰ گرم برنج دانه گرد | |
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور سفید | |
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ یا سبزیجات، در حال جوشیدن | |
۸۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده بعلاوه پنیر اضافی برای پاشیدن روی غذا | |
نمک و فلفل |
1. | قاشق غذاخوری کره را در قابلمه بزرگ و چدنی با حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را افزوده، به مدت ۲ دقیقه بپزید تا شروع به نرم شدن کند. برنج را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید و مرتباً هم بزنید تا برنج کمی رنگ نیمه شفاف به خود بگیرد و به کره آغشته شود. |
2. | آب انگور را اضافه کنید. غذا شروع به قُل خوردن و تبخیر سریع می کند. یک ملاقه عصاره ی مرغ یا سبزیجات در حال جوش را به برنج اضافه کرده و مواد را بپزید و مرتب هم بزنید تا عصاره مرغ جذب برنج شود. |
3. | اضافه کردن عصاره مرغ یا سبزیجات را به مقدار نصف ملاقه در هر بار ادامه دهید و اجازه دهید که عصاره جذب برنج شده، سپس ملاقه بعدی را اضافه کنید. این مرحله از طبخ غذا باید حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان برده و طول بکشد. ریزوتو در آخر باید غلظت کرِم مانندی داشته باشد و دانه های برنج نرم شده ولی زیر دندان بیایند. |
4. | قابلمه را از روی حرارت برداشته و باقیمانده کره و پنیر پارمزان رنده شده را با ریزوتو مخلوط کنید. نمک و فلفل هم به مقدار کافی اضافه کرده و درب قابلمه را یک دقیقه ببندید، سپس ریزوتو را گرم و با پنیر پارمزان که روی آن پاشیده اید، سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در تهیه ریسوتوی پنیر ساده
اگر مایل به استفاده از کره نیستید، می توانید پیاز را در دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بپزید و در آخر هم حدود ۲ قاشق روغن زیتون خالص با پنیر پارمزان مخلوط کنید.
دیدگاهتان را بنویسید