مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲ عدد پیاز، درشت خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و درشت خرد شده
۲ عدد ساقه کرفس، درشت خرد شده
۳ حبه سیر، ریز خرد شده
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل
۳۰۰ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان و خرد شده
۱۰۰ گرم سوسیس خرد شده
۳ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده و خرد شده
۴۵۰ گرم برنج دانه بلند
۸۵۰ میلی لیتر عصاره گوشت داغ مرغ یا ماهی
یک قاشق چایخوری اورگانو، خشک شده
۲ عدد برگ بو، تازه
۱۲ عدد میگوی دم بلند
۴ عدد پیازچه، ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
نمک و فلفل
سالاد برای سرو
توصیه سرآشپز مواد اولیه جامبالایا که در هیچ دستور پختی تغییر نمی کنند عبارتند از پیاز، فلفل دلمه ای سبز،...

طرز تهیه

1.روغن نباتی را در ماهیتابه ای گرم کرده، پیازها، فلفل، کرفس و سیر را اضافه کنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. پودر فلفل را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر به پخت ادامه دهید. مرغ و سوسیس را بیافزایید و به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه و تا زمانیکه طلایی شوند، آنها رابپزید و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه مواد را حرارت دهید تا آب آن کشیده شود.
2.برنج را افزوده و خوب هم بزنید. عصاره گوشت، اورگانو و برگ بوها را داخل ماهیتابه ریخته، مجدداً هم بزنید. درب ظرف را ببندید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
3.میگوها رابیافزایید و خوب هم بزنید. درب غذا را ببندید و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهیدتا برنج نرم و میگوها مغز پخت شوند.
4.پیازچه، جعفری و چاشنی غذا را اضافه کرده و بلافاصله آن را سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

مواد اولیه جامبالایا که در هیچ دستور پختی تغییر نمی کنند عبارتند از پیاز، فلفل دلمه ای سبز، کرفس، برنج و ادویه جات، که به غیر از آنها می توانید هر چیز دیگری که دم دست داشته باشید، به خوراک اضافه کنید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش ماهی سرخ شده در آرد نخود اینجا کلیک کنید

ماهی سرخ شده در آرد نخود باگسی من boximan

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.