مواد لازم و ترکیبات

۰۰ ۱گرم آرد نخود
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری نمک
۲ عدد فلفل سبز تند تازه، خرد شده
برگ گشنیز تازه، خرد شده
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب
یک کیلوگرم ماهی
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ روغن
برنج پخته شده برای سرو
مواد لازم برای تزیین :
۲ عدد لیمو، برش زده
۶ عدد فلفل سبزتند، از وسط برش خورده

راهنمای دستور پخت

1.آرد نخود را در کاسه ی بزرگی بریزید. زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، نمک و زردچوبه را نیز به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید.
2.فلفل سبزها و برگ های گشنیز را نیز اضافه کنید. همه ادویه ها راخوب هم بزنید.
3.آب را به تدریج به مواد مخلوط شده اضافه کرده، آن قدر هم بزنید تا خمیری نیمه غلیظ تشکیل شود. خمیر آماده شده را تا زمان استفاده، کنار بگذارید.
4.با چاقوی تیزی ماهی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید.
5.ماهی ها را با دقت داخل خمیر آماده فرو ببرید تا کاملاً به آن آغشته شود، سپس مقدار اضافی خمیر را از ماهی ها جداکنید.
6.روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم کرده، ماهی های آغشته به خمیر را داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ کنید. وقتی یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
7.غذا را به ظرف سرو منتقل کنید و با برش هایی از لیمو و فلفل سبز آن را تزیین و به همراه برنج پخته شده سرو نمایید.

توصیه سرآشپز برای تهیه ماهی سرخ شده در آرد نخود

از آرد نخود یا آرد عدس در آشپزی هندی و به عنوان پوششی برای کباب ها استفاده می شود. وقتی این دونوع آرد با آرد معمول گندم کامل ترکیب می شود، نان هندی خوشمزه ای را درست می کنند.

دستور تهیه غذای هندی را از اینجا دریافت نمایید.