توصیه سرآشپز برای تهیه مرغ برشته ادویه دار
اگر شما غذای پر ادویه و تند دوست دارید، فلفل و گرام ماسالای بیشتری به آن اضافه کنید.
۵۰ گرم پودر بادام | |
۵۰ گرم پودر نارگیل | |
۱۵۰ میلی لیتر/¼پیمانه روغن | |
یک عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری ریشه تازه زنجبیل، خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سیر تازه، کوبیده شده | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
یک و نیم قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
۱۵۰ میلی لیتر ماست | |
۴ تکه ران کامل مرغ، پوست کنده | |
برگ کاهو برای سرو | |
مواد لازم برای دورچین غذا : | |
برگ گشنیز تازه | |
یک عدد لیموترش، برش داده شده |
1. | پودر بادام و نارگیل را در قابلمه ای چدنی، خشک و بدون روغن تفت داده و کنار بگذارید. |
2. | درون ماهیتابه ای روغن را گرم کرده و پیاز های خرد شده را سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره درآید. |
3. | زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، گرام ماسالا و نمک را در ظرفی با ماست مخلوط کنید. بادام و نارگیل تفت داده شده را به آن بیافزایید. |
4. | پیازهای سرخ شده را نیز به این مواد اضافه کرده و تمام مواد را هم بزنید و آنها را کنار بگذارید. |
5. | تکه های مرغ را در ظرفی نسوز قرار دهید و مخلوط آماده شده را روی آنها بریزید. |
6. | تکه های مرغ را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ در فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقيقه بپزید. برای اطمینان از پخته شدن مرغ ها، سیخ یا چاقویی را به ضخیم ترین قسمت مرغ فرو ببرید. در صورت طبخ کامل نباید هیچ خونابه ای از مرغ بیرون بیاید. غذا را با گشنیز و برش هایی از لیموترش تزیین کرده و به همراه کاهو سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز برای تهیه مرغ برشته ادویه دار
اگر شما غذای پر ادویه و تند دوست دارید، فلفل و گرام ماسالای بیشتری به آن اضافه کنید.