مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۲ عدد گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
۴تا ۶ حبه سیر، ریز خرد شده
۴۰۰ گرم برنج، دانه گرد
۵/۱ لیتر/ ¾ ۲ پیمانه عصاره مرغ یا سبزیجات در حال جوشیدن بر روی اجاق
۲ قاشق غذاخوری برگ جعفری تازه ،خرد شده
۱۱۵ گرم پودر پنیر کهنه پکورینو
روغن زیتون خالص

راهنمای پخت

1.گوجه فرنگی خشک را در کاسه ای قرار داده و مقداری آب جوش روی آنها بریزید. طوریکه روی گوجه ها را بپوشاند. بگذارید حدود ۳۰ دقیقه بمانند تا نرم و انعطاف پذیر شوند. آنها را آبکش کرده،خشک کنید و به شکل رشته های باریک خردکرده و کنار بگذارید.
2.روغن را در قابلمه ی چدنی روی حرارت متوسط داغ کنید. پیاز را در روغن ریخته و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا شروع به نرم شدن کند. سیر را نیز اضافه کرده و ۱۵ ثانیه تفت دهید. برنج را افزوده و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا برنج از حالت کدر به رنگ نیمه شفاف در آمده و به روغن آغشته شود.
3.یک ملاقه از عصاره مرغ یا سبزیجات داغ را که در حال جوشیدن وبخار شدن سریع است، به برنج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا همه مایع جذب برنج شود.
4.اضافه کردن عصاره مرغ یا سبزیجات را به مقدار نصف ملاقه در هر بار ادامه دهید و اجازه دهید قبل از اضافه کردن ملاقه بعدی عصاره مرغ جذب برنج شود.
5.بعد از حدود ۱۵دقیقه گوجه فرنگی خشک را اضافه کنید. پخت برنج را با اضافه کردن عصاره مرغ ادامه دهید تا برنج نرم شود اما هنگام جویدن زیر دندان سفت باشد. ریزوتو باید غلظتی کرِم مانند داشته باشد.
6.غذا را از روی حرارت برداشته، جعفری و نیمی از پنیر را با آن مخلوط کنید. درب قابلمه را ببندید و یک دقیقه صبر کنید.ریزیوتو را به ظرف مخصوص سرو انتقال دهید. ابتدا روغن زیتون خالص و بعد از آن باقیمانده ی پنیر را روی آن بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

نکته در تهیه ریسوتوی گوجه فرنگی و پنیر پکورینو

پکورینو یک نوع پنیر ایتالیایی تهیه شده از شیر گوسفند است. پکورینوی کهنه از منطقه ساردیانا برای تهیه این غذا مناسب

آموزش دستورات غذایی سایر ملل 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.