توصیه سرآشپز برای تهیه فلفل دلمه
در این غذا فلفل دلمه ای های پر شده را همراه با قسمت سرشان بعنوان درب دلمه سرو کنید. درب فلفل ها را جداگانه ۱۰ دقیقه بیشتر حرارت دهید تا شکل و ظاهر زیبایی به غذا بدهند.
دستور پخت دلمه برگ مو از اینجا تهیه کنید.
۶ عدد فلفل دلمه ای زرد، قرمز و نارنجی بزرگ | |
۲۰۰ گرم برنج دانه بلند سفید | |
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون بعلاوه مقدار اضافی برای چرب کردن ظرف و پاشیدن روی غذا | |
یک عدد پیاز بزرگ | |
۲ عدد ساقه کرفس، ریز خرد شده | |
۲حبه سیر ریز خرد شده | |
½ قاشق چایخوری پودر فلفل آل اسپایس یا دارچین | |
۷۵ گرم کشمش | |
۴ قاشق غذاخوری دانه کاج کمی تفت داده شده | |
۴ عدد گوجه فرنگی بیضی شکل رسیده، دانه گرفته و خرد شده | |
۵۰ میلی لیتر سرکه سفید یا آب انگور | |
۴ عدد فیله ماهی کولی خرد شده | |
نیم دسته جعفری تازه خرد شده | |
نیم دسته نعناع تازه خرد شده | |
۶ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده | |
سس گوجه فرنگی تازه برای سرو (دلخواه) | |
نمک و فلفل |
1. | با یک چاقوی تیز، قسمت سر فلفل دلمه ای را ببرید، داخل آن را تمیز کرده و دانه هایش را دور بریزید. فلفل ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون آب جوش ریخته و بلافاصله به کاسه محتوی آب سرد منتقل کنید. آنها را سر و ته روی یک سینی مشبک قرار دهید تا آب اضافی داخلشان کاملاًخارج شود. |
2. | برنج را داخل آب جوش و کمی نمک بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان سفت باشد.سپس آن را آبکش کنید و زیر آب سرد بشویید. |
3. | روغن را در ماهیتابه ای بزرگ حرارت دهید. پیاز و کرفس را اضافه کرده و به مدت ۲دقیقه بپزید. سیر، زردچوبه و کشمش را بریزید و یک دقیقه دیگر حرارت دهید. با چنگال برنج را داخل ماهیتابه ریخته و پس از اضافه کردن دانه های کاج، گوجه فرنگی، سرکه، ماهی، نعناع و جعفری، ۴ دقیقه دیگر هم به پخت ادامه دهید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، نمک و فلفل بزنید و نصف پنیر پارمزان را روی آن رنده کنید. |
4. | ته سینی نیمه گودی را با کمی روغن چرب کنید. فلفل دلمه ای ها را در ظرف بچینید و داخل آنها را به نسبت مساوی از مخلوط برنج پر کنید. سپس باقی پنیر پارمزان رنده شده را روی مواد بریزید و چند قطره روغن رویشان بپاشید. مقدار کافی آب تا حدی که یک سانتیمتر از کف ظرف بالا بیاید داخل سینی بریزید و روی سینی را با آلومینیوم بپوشانید. |
5. | سینی دلمه ها را در فری که از قبل گرم کرده اید، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا عدد ۴ فرهای گازی قرار دهید و حدود ۴۰ دقیقه آنها را بپزید. آلومینیوم را از روی سینی بردارید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر آنها را حرارت دهید. دلمه ها را داغ و همراه سس گوجه سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز برای تهیه فلفل دلمه
در این غذا فلفل دلمه ای های پر شده را همراه با قسمت سرشان بعنوان درب دلمه سرو کنید. درب فلفل ها را جداگانه ۱۰ دقیقه بیشتر حرارت دهید تا شکل و ظاهر زیبایی به غذا بدهند.
دستور پخت دلمه برگ مو از اینجا تهیه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید