نکته جالب در تهیه پلو مرغ با عطر مریم گلی
غذاهایی که تمام مراحل پخت آن در یک قابلمه انجام می شود. همه عطر و طعم غذا حفظ می گردد. پلو مرغ با مریم گلی غذای کاملی است که فقط نیاز به سالاد و نان برشته برای سرو دارد.
یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده | |
یک حبه سیر، له شده | |
۲ عدد ساقه کرفس، خردشده | |
۲ عدد هویج، مکعبی خرد شده | |
۲ عدد شاخه ریز و نازک مریم گلی | |
۳۰۰ میلی لیترعصاره مرغ | |
۳۵۰ گرم سینه مرغ، بدون استخوان و پوست کنده | |
۲۲۵ گرم مخلوط برنج قهوه ای و برنج وحشی | |
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده | |
مقداری سس تاباسکو | |
۲ عدد کدوی متوسط، پاک کرده و باریک ورقه شده | |
۱۰۰ گرم ژامبون بدون چربی، مکعبی خرد شده | |
نمک و فلفل | |
مریم گلی تازه برای تزیین | |
برگ کاهو و نان برشته برای سرو |
1. | پیاز، سیر، کرفس، هویج و برگ های مریم گلی را باعصاره مرغ در قابلمه بزرگی ریخته روی حرارت قرار دهید تا جوش بیایند. درب قابلمه را ببندید تا محتویات آن به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشند. |
2. | مرغ را به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خرد کرده در قابلمه بریزید. و دوباره درب قابلمه را ببندید تا ۵ دقیقه دیگر سبزیجات همراه مرغ بپزند. |
3. | مخلوط برنج قهوه ای، برنج وحشی و گوجه فرنگی خرد شده را به محتویات قابلمه اضافه کنید. |
4. | مقدار کمی سس تاباسکو، نمک و فلفل به غذا بزنید و با جوش آمدن غذا، درب قابلمه را ببندید تا ۲۵ دقیقه آرام قل بزند. |
5. | سپس حلقه های کدو و ژامبون خرد شده را اضافه کنید، درب قابلمه را بردارید و مرتب هم بزنید. ۱۰ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید تا برنج نرم شود. |
6. | شاخه مریم گلی را از قابلمه خارج کرده و دور بریزید. غذا را با برگ های مریم گلی تزیین کرده و با مقدار کافی برگ کاهو و نان برشته سرو نمایید. |
نکته جالب در تهیه پلو مرغ با عطر مریم گلی
غذاهایی که تمام مراحل پخت آن در یک قابلمه انجام می شود. همه عطر و طعم غذا حفظ می گردد. پلو مرغ با مریم گلی غذای کاملی است که فقط نیاز به سالاد و نان برشته برای سرو دارد.
دیدگاهتان را بنویسید