مواد لازم و ترکیبات

یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده
یک حبه سیر، له شده
۲ عدد ساقه کرفس، خردشده
۲ عدد هویج، مکعبی خرد شده
۲ عدد شاخه ریز و نازک مریم گلی
۳۰۰ میلی لیترعصاره مرغ
۳۵۰ گرم سینه مرغ، بدون استخوان و پوست کنده
۲۲۵ گرم مخلوط برنج قهوه ای و برنج وحشی
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده
مقداری سس تاباسکو
۲ عدد کدوی متوسط، پاک کرده و باریک ورقه شده
۱۰۰ گرم ژامبون بدون چربی، مکعبی خرد شده
نمک و فلفل
مریم گلی تازه برای تزیین
برگ کاهو و نان برشته برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.پیاز، سیر، کرفس، هویج و برگ های مریم گلی را باعصاره مرغ در قابلمه بزرگی ریخته روی حرارت قرار دهید تا جوش بیایند. درب قابلمه را ببندید تا محتویات آن به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشند.
2.مرغ را به قطعات ۵/۲ سانتیمتری خرد کرده در قابلمه بریزید. و دوباره درب قابلمه را ببندید تا ۵ دقیقه دیگر سبزیجات همراه مرغ بپزند.
3.مخلوط برنج قهوه ای، برنج وحشی و گوجه فرنگی خرد شده را به محتویات قابلمه اضافه کنید.
4.مقدار کمی سس تاباسکو، نمک و فلفل به غذا بزنید و با جوش آمدن غذا، درب قابلمه را ببندید تا ۲۵ دقیقه آرام قل بزند.
5.سپس حلقه های کدو و ژامبون خرد شده را اضافه کنید، درب قابلمه را بردارید و مرتب هم بزنید. ۱۰ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید تا برنج نرم شود.
6.شاخه مریم گلی را از قابلمه خارج کرده و دور بریزید. غذا را با برگ های مریم گلی تزیین کرده و با مقدار کافی برگ کاهو و نان برشته سرو نمایید.

نکته جالب در تهیه پلو مرغ با عطر مریم گلی

غذاهایی که تمام مراحل پخت آن در یک قابلمه انجام می شود. همه عطر و طعم غذا حفظ می گردد. پلو مرغ با مریم گلی غذای کاملی است که فقط نیاز به سالاد و نان برشته برای سرو دارد.

طرز تهیه ته چین مرغ را از اینجا دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.