توصیه سرآشپز در تهیه برنج تفت داده با تخم مرغ
این غذا یکی از انواع غذاهای تایلندی است. با برنج پخته اضافی و باقی مانده از یک وعده غذایی تهیه می شود. فلفل قرمز و تخم مرغ به شکل گل، ظاهر این غذا را جذاب می کنند.
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
یک عدد تخم مرغ، زده شده با یک قاشق چایخوری آب | |
یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
یک عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری خمیر کاری قرمز تایلندی | |
۲۵۰ گرم برنج دانه بلند، پخته | |
۵۵ گرم نخود سبز پخته | |
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی | |
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
سویا سس یا سامبال نارگیل (ترکیب نارگیل با ادویه جات، سیر، پیاز و چیلی) برای سرو | |
مواد لازم برای تزیین : | |
فلفل قرمز چیلی و حلقه های خیار |
1. | روش درست کردن فلفل چیلی به شکل گل به این صورت است که ساقه ی فلفل را با نوک انگشت نگه دارید و با یک چاقوی نوک تیز، فلفل را از سمت ساقه تا نوک آن برش دهید، سپس فلفل را حدود یک چهارم بچرخانید و برشی دیگر به آن بزنید. به این کار ادامه دهید تا ۴ برش در فلفل ایجاد شود.دانه های درون آن را دور بریزید. هر گلبرگ را به دونیم یا ۴ قسمت،تقسیم کنید تا حدود ۸ تا ۱۶ گلبرگ به دست آید.فلفل چیلی را داخل آب یخ قرار دهید تا گلبرگ ها فر خورده و حالت گُل به خود بگیرند. |
2. | حدود یک قاشق چایخوری از روغن را در ماهیتابه ای حرارت دهید و تخم مرغ زده شده را داخل آن بریزید. ماهیتابه را بچرخانید تا تخم مرغ کاملاً کف آن را بپوشاند و لایه نازکی از تخم مرغ درست شود. وقتی که تخم مرغ سفت و طلایی رنگ شد آن را از ماهیتابه بیرون آورید،لایه نازک تخم مرغ را به شکل لوله ای بپیچید و کنار بگذارید. |
3. | باقی روغن را در ماهیتابه ریخته و سیر و پیاز را به مدت یک دقیقه در آن تفت دهید. خمیر کاری را اضافه کرده سپس برنج و نخود پخته را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید. |
4. | سس ماهی و سس گوجه فرنگی را به محتویات ماهیتابه اضافه کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و برنج را در دیس یا بشقاب مخصوص پذیرایی بکشید. |
5. | بدون اینکه رول تخم مرغ پیچیده شده را باز کنید، آن را به نوارهای باریک برش دهید تا شکل مارپیچ آن مشخص شود و برای تزیین برنج از این برش ها استفاده کنید. گشنیز خرد شده را روی برنج بپاشید. سپس حلقه های خیار و گل های فلفل قرمز را هم روی آن بچینید، غذا را گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در تهیه برنج تفت داده با تخم مرغ
این غذا یکی از انواع غذاهای تایلندی است. با برنج پخته اضافی و باقی مانده از یک وعده غذایی تهیه می شود. فلفل قرمز و تخم مرغ به شکل گل، ظاهر این غذا را جذاب می کنند.
دیدگاهتان را بنویسید