برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش برنج نارگیلی اینجا کلیک کنید

طرز تهیه

1.آب جوش را روی فیله های ماهی ریخته و بگذارید حدود ۱۰دقیقه بماند. ماهی پخته را از آب در آورده، پوست و استخوان های آن را جدا کرده و گوشت آن را ورقه کنید. ماهی را کنار گذاشته و آب پخت ماهی را نگه دارید.
2.روغن را در قابلمه بزرگی حرارت داده و پیاز را اضافه کنید تا با حرارت ملایم، به مدت ۱۰ دقیقه بپزد و کمی طلایی شود. سیر را بیافزایید و ۳۰ ثانیه دیگر به پخت ادامه دهید. زردچوبه، زیره سبز و گشنیز را اضافه کرده وبه مدت ۳۰ ثانیه دیگر تفت داده تا بوی عطر ادویه ها بلند شود. برنج را افزوده و خوب هم بزنید.
3.۳۵۰ میلی لیتر از آب پخت ماهی را به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و خوب هم زده و بگذارید جوش بیاید. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزد و برنج نرم شده و آب گوشت جذب شود.
4.در همین فاصله، در یک قابلمه کوچک آب جوش آورده و بعد از جوش تخم مرغ را به آن افزوده و به مدت ۸ دقیقه بپزید. بلافاصله تخم مرغ ها را از آب بیرون آورده و زیر آب سرد بگیرید تا از ادامه پخت آنها جلوگیری کرده، سپس آنها را کنار بگذارید.
5.تکه های ماهی باقیمانده، کره و جعفری تازه را به برنج اضافه کنید. برنج را داخل بشقاب بزرگ مخصوص پذیرایی بکشید. پوست تخم مرغ را بکنید و چهار قسمت کنید. آنها را روی برنج چیده و غذا را با برش های لیمو و چاتنی انبه سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش برنج نارگیلی اینجا کلیک کنید

برنج نارگیلی باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.