توصیه سرآشپز
لزومی به استفاده از فیله های ماهی سالمون در این غذا نیست، می توانید خرده هایی را که هنگام تمیز کردن از ماهی جدا شده اند، برای تهیه غذایی مقرون به صرفه به کار ببرید.
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید
1. | کره را همراه روغن در یک قابلمه بزرگ آب کنید. پیاز را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم شود ولی تغییر رنگ ندهد. سیر را اضافه کرده و حدود ۳۰ ثانیه دیگر به پخت ادامه دهید. |
2. | برنج را در قابلمه ریخته و به مدت ۲ تا ۳دقیقه پخته و مرتب هم بزنید تا رنگ آن از حالت شفاف خارج شود و کدر گردد. عصاره ماهی را اضافه کرده و خوب هم بزنید. بعد از جوش آمدن درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. |
3. | فیله ماهی سالمون تازه و دودی را بیافزایید و خوب هم بزنید. در صورتیکه غذاخشک به نظر می رسد مقدار کمی عصاره ماهی یا آب به آن اضافه کنید. غذا را دوباره به جوش آورده و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه به پخت ادامه دهید تا ماهی و برنج ترد شده و آب ماهی جذب شود. |
4. | سپس غذا را از روی حرارت برداشته، خامه، شوید و پیازچه را به آن اضافه کرده، هم بزنید و چاشنی غذا را اندازه کنید. غذارا با برگ شوید و برش های لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
لزومی به استفاده از فیله های ماهی سالمون در این غذا نیست، می توانید خرده هایی را که هنگام تمیز کردن از ماهی جدا شده اند، برای تهیه غذایی مقرون به صرفه به کار ببرید.
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید
دیدگاهتان را بنویسید