مواد اولیه لازم و ترکیبات

½ قاشق چایخوری نمک
۷۰ گرم برنج باسماتی، سفید یا قهوه ای
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق چایخوری تخم گشنیز، کمی کوبیده شده
یک عدد پیاز قرمز، ریز خرد شده
۲ حبه سیر
۲ قاشق چایخوری پودر کاری
½ قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک، کوبیده شده
یک عدد فلفل قرمز، دانه گرفته و مکعبی خرد شده
۱۱۵ گرم نخود سبز منجمد، یخ زدایی شده
یک عدد تره فرنگی کوچک، ریز خرد شده
یک عدد گوجه فرنگی رسیده، پوست کنده و خردشده
۳۱۰ گرم نخود کنسرو شده
۸۵ گرم مغز نان سفید، تازه
۱تا ۲ قاشق غذاخوری گشنیز یا نعناع تازه، خرد شده
یک عدد تخم مرغ، کمی زده شده
روغن نباتی برای سرخ کردن
مواد لازم برای تهیه سس ارده :
یک عدد گوجه فرنگی رسیده، دانه گرفته و ریز خرد شده
۱۲۵ میلی لیتر ارده
۲ حبه سیر، کوبیده شده
½ قاشق چایخوری پودر زیره و مقداری پودر فلفل
۵ قاشق غذاخوری آب لیمو سنگی
چند قطره روغن زیتون خالص
حدود ۱۲۵ میلی لیتر آب

راهنمای پخت

1.برای تهیه سس، ارده، سیر، زیره، فلفل و آب لیمو را در مخلوط کن بریزید تا به حالت کرِم درآیند. به آرامی روغن را اضافه کنید و در آخر آب را داخل مواد بریزید تا سس نرم و کرِم مانندی به دست آید.
2.قابلمه ای آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید،نمک و برنج را به قابلمه اضافه کنید. برنج را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده، زیر آب بگیرید و کنار بگذارید.
3.روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی حرارت دهید، پیاز و سیر را بیافزایید تا شروع به نرم شدن کنند. پودر کاری و فلفل را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. فلفل خرد شده، نخود سبز، تره فرنگی و گوجه فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت ۷ دقیقه همه مواد را با هم بپزید تا نرم شوند. ماهیتابه را کنار بگذارید.
4.نخود کنسروی را آبکش کرده و روی آن آب بگیرید و با استفاده از مخلوط کن آن را نرم کنید، نیمی از سبزیجات را به آن افزوده و مجدد در دستگاه مخلوط کنید. آنها را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و باقیمانده ی مخلوط سبزیجات ، خرده نان، گشنیز و تخم مرغ را داخل مخلوط کن ریخته و ترکیب کنید.مواد را به مدت یک ساعت داخل یخچال خنک کرده، سپس آنها را به شکل ۴ تا ۶ عدد کوکوی گرد درآورید.
5.کوکوها را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را با ورقه خیار تزیین کرده و به همراه سس ارده و برش های لیمو سرو نمایید.

نکته طلایی در تهیه کوکوی کاری با سس ارده

طعم خوشمزه این کوکو جایگزین مناسبی برای همبرگر است. برنج را کمی ترد و سفت بپزید تا بافت و ترکیب بهتری به غذا بدهد.

طرز تهیه غذای تند و طعم دار در باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.