مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون
پوست رنده شده وآب یک عدد پرتقال
۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
۲ قاشق چایخوری تخم گشنیز، کمی کوبیده شده
یک عدد برگ بو
½ قاشق چایخوری فلفل چیلی خشک، کوبیده شده
۸ تا ۱۰عدد چغندر کوچک کال، پاک کرده و دو نیم شده
۲۵۰ گرم پیاز شالوت یا پیاز ریز تازه
۶ تا ۸ عدد زردک ریز تازه، پاک کرده
۴ تا ۶ عدد هویج ریز تازه، پاک کرده
یک قاشق چایخوری برگ رزماری تازه، خرد شده
۴۰۰ گرم برنج قرمز
۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه عصاره ی مرغ داغ
یک عدد پیاز قرمز
یک عدد هویج کوچک، خلال شده
یک عدد تره فرنگی، به حلقه های یک سانتیمتر خرد شده
یک قاشق چایخوری شکرقهوه ای
۸۵ گرم دانه کاج، کمی بو داده
۱تا ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
۱۵۰ گرم زرشک یا کشمش که ۱۵ دقیقه در آب جوش خیس خورده باشد
۲۲۵میلی لیتر خامه ترش
۲ قاشق غذاخوری گردو، تفت داده و خرد شده برای تزیین
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به همراه پوست و آب پرتقال، سرکه، تخم گشنیز، برگ بو و فلفل چیلی کوبیده در کاسه بزرگی مخلوط کنید. چغندر، پیاز شالوت، زردک و هویج را اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید تا کاملاًمخلوط شوند.
2.مخلوط سبزیجات را در یک ظرف چدنی مخصوص کباب کردن بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه قرار دهید تا سبزیجات ترد و نرم شوند. مرتب آنها را زیر و رو کنید. ظرف را از فر خارج کرده، روی سبزیجات رزماری بپاشید و به مقدار کافی نمک و فلفل بزنید و آنها را گرم نگه دارید.
3.در فاصله ای که سبزیجات پخته می شوند، برنج قرمز را با عصاره ی داغ مرغ در قابلمه بزرگی بریزید. روی حرارت متوسط مایل به زیاد قرار دهید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برنج با عصاره مرغ حدود ۴۰ دقیقه بجوشد تا برنج نرم شده و عصاره ی مرغ جذب برنج شود. آن را از روی حرارت بردارید ولی درب قابلمه را باز نکنید.
4.باقی روغن را در ماهیتابه ی بزرگی حرارت دهید. پیاز و خلال هویج را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم شوند. تره فرنگی، دانه ی کاج، شکر قهوه ای و گشنیز را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا سبزیجات با شکر مخلوط شوند و شیرینی شکر را به خود بگیرند. زرشک یا کشمش خیس کرده را آبکش کرده،به همراه برنج به مخلوط سبزیجات بیافزایید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
5.سبزیجات برشته شده و برنج را به دیس مخصوص پذیرایی انتقال دهید، روی آن خامه ی ترش و گردوی خرد شده ریخته و سرو نمایید.

ریسوتوی سبزیجات با برنج قرمز جذاب و خوشمزه

برنج قرمز (کامارگو)در جنوب فرانسه کشت می شود. خوش عطر و طعم است و مزه آن مکمل مناسبی برای سبزیجات تست شده می باشد.

دستور آشپزی انواع غذای چینی را از اینجا تهیه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.