ریسوتوی سبزیجات با برنج قرمز جذاب و خوشمزه
برنج قرمز (کامارگو)در جنوب فرانسه کشت می شود. خوش عطر و طعم است و مزه آن مکمل مناسبی برای سبزیجات تست شده می باشد.
دستور آشپزی انواع غذای چینی را از اینجا تهیه کنید.
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون | |
پوست رنده شده وآب یک عدد پرتقال | |
۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک | |
۲ قاشق چایخوری تخم گشنیز، کمی کوبیده شده | |
یک عدد برگ بو | |
½ قاشق چایخوری فلفل چیلی خشک، کوبیده شده | |
۸ تا ۱۰عدد چغندر کوچک کال، پاک کرده و دو نیم شده | |
۲۵۰ گرم پیاز شالوت یا پیاز ریز تازه | |
۶ تا ۸ عدد زردک ریز تازه، پاک کرده | |
۴ تا ۶ عدد هویج ریز تازه، پاک کرده | |
یک قاشق چایخوری برگ رزماری تازه، خرد شده | |
۴۰۰ گرم برنج قرمز | |
۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه عصاره ی مرغ داغ | |
یک عدد پیاز قرمز | |
یک عدد هویج کوچک، خلال شده | |
یک عدد تره فرنگی، به حلقه های یک سانتیمتر خرد شده | |
یک قاشق چایخوری شکرقهوه ای | |
۸۵ گرم دانه کاج، کمی بو داده | |
۱تا ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
۱۵۰ گرم زرشک یا کشمش که ۱۵ دقیقه در آب جوش خیس خورده باشد | |
۲۲۵میلی لیتر خامه ترش | |
۲ قاشق غذاخوری گردو، تفت داده و خرد شده برای تزیین | |
نمک و فلفل |
1. | ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به همراه پوست و آب پرتقال، سرکه، تخم گشنیز، برگ بو و فلفل چیلی کوبیده در کاسه بزرگی مخلوط کنید. چغندر، پیاز شالوت، زردک و هویج را اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید تا کاملاًمخلوط شوند. |
2. | مخلوط سبزیجات را در یک ظرف چدنی مخصوص کباب کردن بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه قرار دهید تا سبزیجات ترد و نرم شوند. مرتب آنها را زیر و رو کنید. ظرف را از فر خارج کرده، روی سبزیجات رزماری بپاشید و به مقدار کافی نمک و فلفل بزنید و آنها را گرم نگه دارید. |
3. | در فاصله ای که سبزیجات پخته می شوند، برنج قرمز را با عصاره ی داغ مرغ در قابلمه بزرگی بریزید. روی حرارت متوسط مایل به زیاد قرار دهید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برنج با عصاره مرغ حدود ۴۰ دقیقه بجوشد تا برنج نرم شده و عصاره ی مرغ جذب برنج شود. آن را از روی حرارت بردارید ولی درب قابلمه را باز نکنید. |
4. | باقی روغن را در ماهیتابه ی بزرگی حرارت دهید. پیاز و خلال هویج را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم شوند. تره فرنگی، دانه ی کاج، شکر قهوه ای و گشنیز را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا سبزیجات با شکر مخلوط شوند و شیرینی شکر را به خود بگیرند. زرشک یا کشمش خیس کرده را آبکش کرده،به همراه برنج به مخلوط سبزیجات بیافزایید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. |
5. | سبزیجات برشته شده و برنج را به دیس مخصوص پذیرایی انتقال دهید، روی آن خامه ی ترش و گردوی خرد شده ریخته و سرو نمایید. |
ریسوتوی سبزیجات با برنج قرمز جذاب و خوشمزه
برنج قرمز (کامارگو)در جنوب فرانسه کشت می شود. خوش عطر و طعم است و مزه آن مکمل مناسبی برای سبزیجات تست شده می باشد.
دستور آشپزی انواع غذای چینی را از اینجا تهیه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید