مواد لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم فیله ماهی بدون پوست، کاد یا هادوک
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۲ قاشق چایخوری خمیرکاری قرمز تایلندی
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
یک حبه سیر، له شده
۴ عدد برگ خشک شده لیمو
یک عدد سفیده تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
نمک و فلفل
روغن نباتی برای تفت دادن
برگ های سبز سالادی یا انواع کاهو برای سرو
مواد لازم برای تهیه سس بادام زمینی :
یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
۴ قاشق غذاخوری شیر نارگیل
برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش سوپ مخلوط ماهی و سیب زمینی اینجا...

طرز تهیه

1.فیله ماهی را همراه سس ماهی، خمیر کاری قرمز، آب لیمو، سیر، برگ های لیمو و سفیده تخم مرغ داخل ظرفی ریخته و مواد را ورز دهید تا خمیری نرم و صاف به دست آید.
2.گشنیز تازه را اضافه کنید و خمیر را دوباره ورز دهید تا کاملاً مخلوط شوند. مخلوط ماهی را به ۸ تا ۱۰ قسمت تقسیم کنید و به صورت گلوله هایی یک اندازه در بیاورید. با کف دست، گلوله ها را پهن کنید تا گرد و مسطح شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
3.برای تهیه سس بادام زمینی، فلفل های قرمز را دو نیم کرده، دانه آنها را بگیرید و ریز خرد کنید. آنها را همراه بقیه مواد سس، داخل یک قابلمه کوچک بریزید و مخلوط کنید. چاشنی آن را اندازه کنید.
4.هر دو طرف کوکوهای ماهی را در یک ماهیتابه به مدت ۳تا ۴دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. روغن آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه گرفته و آنها را داغ روی بستری از برگ های سالادی گذاشته، به همراه سس بادام زمینی سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش سوپ مخلوط ماهی و سیب زمینی اینجا کلیک کنید

سوپ مخلوط سیب زمینی و ماهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.