برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید
برای آموزش سوپ مخلوط ماهی و سیب زمینی اینجا کلیک کنید
۳۵۰ گرم فیله ماهی بدون پوست، کاد یا هادوک | |
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
۲ قاشق چایخوری خمیرکاری قرمز تایلندی | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک حبه سیر، له شده | |
۴ عدد برگ خشک شده لیمو | |
یک عدد سفیده تخم مرغ | |
۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
نمک و فلفل | |
روغن نباتی برای تفت دادن | |
برگ های سبز سالادی یا انواع کاهو برای سرو | |
مواد لازم برای تهیه سس بادام زمینی : | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای | |
۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی | |
۴ قاشق غذاخوری شیر نارگیل |
1. | فیله ماهی را همراه سس ماهی، خمیر کاری قرمز، آب لیمو، سیر، برگ های لیمو و سفیده تخم مرغ داخل ظرفی ریخته و مواد را ورز دهید تا خمیری نرم و صاف به دست آید. |
2. | گشنیز تازه را اضافه کنید و خمیر را دوباره ورز دهید تا کاملاً مخلوط شوند. مخلوط ماهی را به ۸ تا ۱۰ قسمت تقسیم کنید و به صورت گلوله هایی یک اندازه در بیاورید. با کف دست، گلوله ها را پهن کنید تا گرد و مسطح شوند. سپس آنها را کنار بگذارید. |
3. | برای تهیه سس بادام زمینی، فلفل های قرمز را دو نیم کرده، دانه آنها را بگیرید و ریز خرد کنید. آنها را همراه بقیه مواد سس، داخل یک قابلمه کوچک بریزید و مخلوط کنید. چاشنی آن را اندازه کنید. |
4. | هر دو طرف کوکوهای ماهی را در یک ماهیتابه به مدت ۳تا ۴دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. روغن آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه گرفته و آنها را داغ روی بستری از برگ های سالادی گذاشته، به همراه سس بادام زمینی سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید