برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

| ½ قاشق چایخوری روغن کنجد | |
| ۴ تکه فیله ماهی کاد (Cod)، حدود ۱۵۰ گرم | |
| ۸۵ گرم خرده های نان سفید تازه | |
| ۲ قاشق غذاخوری مغز بادام بدون پوست، خرد شده | |
| ۲ قاشق چایخوری خمیرکاری تایلندی | |
| ½ پوست لیمو، ریز رنده شده | |
| نمک و فلفل | |
| برش های لیمو و پوست آن و مخلوط برگ های سبز سالادی یا انواع کاهو برای تزیین | |
| سیب زمینی تازه آبپز شده برای سرو |
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش آبگوشت ماهی تن اینجا کلیک کنید
| 1. | با روغن ته ظرف نیمه گود مخصوص فر را چرب کرده، سپس تکه های ماهی را در یک لایه، ته ظرف بچینید. |
| 2. | خرده های نان تازه، بادام، خمیر کاری سبز و پوست لیموی رنده شده را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. |
| 3. | با دقت مخلوط خرد شده را با قاشق روی ماهی ریخته و با کف دست کمی روی آن را فشار دهید تا به ماهی بچسبد. |
| 4. | ظرف غذا را بدون درپوش، در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی قرار دهید و بگذارید به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا ماهی ها کاملاً مغز پخت شده و تکه های خرده های نان روی غذا طلایی شود. |
| 5. | این غذا را با برش ها و پوست لیمو و مخلوط برگ های سبز سالادی تزیین کنید. آن را گرم و به همراه سیب زمینی تازه آب پز سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید