مواد لازم و ترکیبات

½ قاشق چایخوری روغن کنجد
۴ تکه فیله ماهی کاد (Cod)، حدود ۱۵۰ گرم
۸۵ گرم خرده های نان سفید تازه
۲ قاشق غذاخوری مغز بادام بدون پوست، خرد شده
۲ قاشق چایخوری خمیرکاری تایلندی
½ پوست لیمو، ریز رنده شده
نمک و فلفل
برش های لیمو و پوست آن و مخلوط برگ های سبز سالادی یا انواع کاهو برای تزیین
سیب زمینی تازه آبپز شده برای سرو
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش آبگوشت ماهی تن اینجا کلیک کنید

طرز تهیه

1.با روغن ته ظرف نیمه گود مخصوص فر را چرب کرده، سپس تکه های ماهی را در یک لایه، ته ظرف بچینید.
2.خرده های نان تازه، بادام، خمیر کاری سبز و پوست لیموی رنده شده را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
3.با دقت مخلوط خرد شده را با قاشق روی ماهی ریخته و با کف دست کمی روی آن را فشار دهید تا به ماهی بچسبد.
4.ظرف غذا را بدون درپوش، در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی قرار دهید و بگذارید به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا ماهی ها کاملاً مغز پخت شده و تکه های خرده های نان روی غذا طلایی شود.
5.این غذا را با برش ها و پوست لیمو و مخلوط برگ های سبز سالادی تزیین کنید. آن را گرم و به همراه سیب زمینی تازه آب پز سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش آبگوشت ماهی تن اینجا کلیک کنید

آبگوشت ماهی تن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.