نکته طلایی پلو بوقلمون پرتقالی
این غذا روش خوبی برای استفاده از برنج پخته و اضافه مانده است. میتوانید از گریپ فروت شیرین و زرد رنگ تازه یا کنسروی به جای پرتقال استفاده کنید.

| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک عدد پیاز متوسط، خرد شده | |
| ۴۵۰ گرم گوشت بوقلمون بدون چربی(فیله)، پوست کنده ، باریک و رشته ای خرد شده | |
| ۳۰۰ میلی لیتر آب پرتقال، بدون شکر | |
| یک عدد برگ بو | |
| ۲۲۵ گرم،کلم بروکلی کوچک، به گلچه های کوچک شده | |
| یک عدد کدوی بزرگ، مکعبی خرد شده | |
| یک عدد پرتقال بزرگ | |
| ۳۵۰ گرم برنج قهوه ای، پخته | |
| نمک و فلفل | |
| سالاد گوجه فرنگی و پیاز برای سرو | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| ۲۵ گرم زیتون هسته گرفته در آب نمک، آبکش شده و چهار قاچ شده برگ ریحان بازل، رشته ای خرد شده |
| 1. | روغن را در ماهیتابه ای بزرگ حرارت دهید. پیاز و گوشت بوقلمون را در روغن به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا کمی طلایی شوند. |
| 2. | آب پرتقال و برگ بو را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. غذا را به جوش آورده و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه قل بزند. |
| 3. | در همین فاصله، قابلمه بزرگی آب را به جوش آورید و کلم بروکلی را به آن اضافه کنید، درب آن را ببندید و به مدت ۲ دقیقه آنها را در آب بپزید. کدوی خرد شده را اضافه کنید، آب را مجدد به جوش آورید، درب قابلمه را ببندید تا پخت کدوبه مدت ۳ دقیقه ی دیگر ادامه پیدا کند.دقت کنید بیش از حد نپزند. آن را آبکش کرده و کنار بگذارید. |
| 4. | ۴با استفاده از یک چاقوی تیز پرتقال را پوست کنده طوریکه پوست روی هر پره را هم جدا شده و بریده شود. پرتقال درسته را باریک ورقه کرده، سپس هر ورقه را به دو نیم کنید. |
| 5. | کلم بروکلی، کدو، برنج و ورقه های پرتقال را با مخلوط بوقلمون ترکیب کنید، به آرامی هم بزنید و نمک و فلفل اضافه نمایید. سپس مخلوط را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه حرارت دهید تا گرم شود. |
| 6. | برنج وگوشت بوقلمون را به بشقاب مخصوص پذیرایی انتقال دهید و با زیتون سیاه و رشته های برگ ریحان تزیین کرده، به همراه گوجه فرنگی تازه و سالاد پیاز سرو نمایید. |
نکته طلایی پلو بوقلمون پرتقالی
این غذا روش خوبی برای استفاده از برنج پخته و اضافه مانده است. میتوانید از گریپ فروت شیرین و زرد رنگ تازه یا کنسروی به جای پرتقال استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید