مواد اولیه لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز متوسط، خرد شده
۴۵۰ گرم گوشت بوقلمون بدون چربی(فیله)، پوست کنده ، باریک و رشته ای خرد شده
۳۰۰ میلی لیتر آب پرتقال، بدون شکر
یک عدد برگ بو
۲۲۵ گرم،کلم بروکلی کوچک، به گلچه های کوچک شده
یک عدد کدوی بزرگ، مکعبی خرد شده
یک عدد پرتقال بزرگ
۳۵۰ گرم برنج قهوه ای، پخته
نمک و فلفل
سالاد گوجه فرنگی و پیاز برای سرو
مواد لازم برای تزیین :
۲۵ گرم زیتون هسته گرفته در آب نمک، آبکش شده و چهار قاچ شده برگ ریحان بازل، رشته ای خرد شده

راهنمای پخت

1.روغن را در ماهیتابه ای بزرگ حرارت دهید. پیاز و گوشت بوقلمون را در روغن به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا کمی طلایی شوند.
2.آب پرتقال و برگ بو را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. غذا را به جوش آورده و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه قل بزند.
3.در همین فاصله، قابلمه بزرگی آب را به جوش آورید و کلم بروکلی را به آن اضافه کنید، درب آن را ببندید و به مدت ۲ دقیقه آنها را در آب بپزید. کدوی خرد شده را اضافه کنید، آب را مجدد به جوش آورید، درب قابلمه را ببندید تا پخت کدوبه مدت ۳ دقیقه ی دیگر ادامه پیدا کند.دقت کنید بیش از حد نپزند. آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
4.۴با استفاده از یک چاقوی تیز پرتقال را پوست کنده طوریکه پوست روی هر پره را هم جدا شده و بریده شود. پرتقال درسته را باریک ورقه کرده، سپس هر ورقه را به دو نیم کنید.
5.کلم بروکلی، کدو، برنج و ورقه های پرتقال را با مخلوط بوقلمون ترکیب کنید، به آرامی هم بزنید و نمک و فلفل اضافه نمایید. سپس مخلوط را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه حرارت دهید تا گرم شود.
6.برنج وگوشت بوقلمون را به بشقاب مخصوص پذیرایی انتقال دهید و با زیتون سیاه و رشته های برگ ریحان تزیین کرده، به همراه گوجه فرنگی تازه و سالاد پیاز سرو نمایید.

نکته طلایی پلو بوقلمون پرتقالی

این غذا روش خوبی برای استفاده از برنج پخته و اضافه مانده است. میتوانید از گریپ فروت شیرین و زرد رنگ تازه یا کنسروی به جای پرتقال استفاده کنید.

دستور آشپزی بوقلمون پر شده با پنیر را از اینجا تهیه کنید.

خرید بسته خانواده مواد غذایی به فروشگاه باگسی من 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.