آگوست 27, 2022آگوست 27, 20222 21این غذا در اصل غذایی ویژه منطقه سیسیلی است که با کلم بروُکلی و ماهی کولی تهیه می شود اما لیمو و سیر برای افزودن طعم بیشتر به آن اضافه می شود.توسط adminin غذای اصلی, غذای دریاییآماده سازی15 الی 20 دقیقهپخت30 دقیقهآماده سازی تا سرو45 الی 50 دقیقهسطح آشپزیبا دقتجدول ارزش مواد غذاییمناسب برای4 نفرکالری529پروتئین17کربوهیدرات75قند4چربی20چربی اشباع شده3برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش پاته ماهی دودی اینجا کلیک کنید برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش پاته ماهی دودی اینجا کلیک کنید چاپ دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. نظر
دیدگاهتان را بنویسید