برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی و با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش خوراک ماهی با...

طرز تهیه

1.فیله های ماهی را پوست کنده و ورقه کنید. تیغ های کوچک آن را جدا کنید. گوشت ماهی را همراه فلفل چیلی، سیر، گشنیز و خامه ترش داخل غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید تا صاف و نرم شود.
2.مخلوط را داخل کاسه ای بریزید، پیاز و آب لیمو را اضافه کنید و طبق ذائقه خود به آن ادویه بزنید. در این مرحله پاته نرم به نظر می رسد، اما در یخچال سفت خواهد شد. مواد را چند ساعت یا در صورت امکان یک شب کامل در یخچال قرار دهید.
3.پاته با نان تست سرو می شود. برای تهیه نان تست، نان ورقه شده را زیر حرارت گریل از قبل گرم شده بگذارید و دو طرف آن را کمی تست کنید. سپس هر برش را طوری ببرید تا دو نان هم اندازه به دست آید. نان ها را یک برش مورب بزنید.
4.نان های تست و برشته مثلثی شکل را در حالی که قسمت تست نشده و سفید آنها رو به بالا باشد در زیر گریل قرار داده و آنها را تست کنید تا طلایی رنگ شوند و لبه آنها جمع شود. نان های تست شده راسرد یا گرم به همراه پاته ماهی سرو نمایید.

 

برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی و با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش خوراک ماهی با سس زیتون اینجا کلیک کنید

خوراک ماهی با سس زیتون باگسی من

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.