مواد لازم و ترکیبات

یک عدد ساقه کوچک گیاه لیمو
یک عدد فلفل قرمز چیلی کوچک، دانه گرفته
۲ حبه سیر، پوست گرفته
۲ عدد پیازچه
۲۰۰ گرم قارچ چتری
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۳ قاشق غذاخوری گشنیز، تازه خرد شده
روغن آفتابگردان، برای تفت دادن
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای سرو :
۴ عدد نان همبرگر کنجددار
کاهو چینی باریک و رشته ای خرد شده

طرز تهیه

1.گیاه لیمو، فلفل چیلی، سیر و پیازچه را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا یک مایه یکنواخت به دست آید. قارچ را به آن بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا کاملاً ریز شود.
2.گوشت چرخ کرده، سس ماهی و گشنیز را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. مخلوط گوشت را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با کف دست کاملاً گرد و صاف شکل دهید.
3.روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. همبرگرها را به روغن افزوده و اجازه دهید به مدت ۶ تا ۸ دقیقه سرخ شوند. البته زمان طبخ بستگی به سلیقه شما دارد.
4.در همین فاصله، سس مایونز را با آب لیمو مخلوط کنید. هر کدام از نان ها را از وسط نصف کرده و سس مایونز را روی سطح داخلی آنها بمالید. سپس به ترتیب کاهو و برگر را روی نان بچینید ونان دیگر را روی آن بگذارید. غذا را بلافاصله گرم سرو نمایید.

توصیه سر آشپز همبرگر به سبک تایلندی

شما می توانید از هر نوع سالادی که مایل هستید داخل برگر خود بریزید و هر نوع سبزیجات شور و ترد مانند خیارشور، کلم شور و هویج شور را در کنار سالاد به برگر ها اضافه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.