توصیه سر آشپز همبرگر به سبک تایلندی
شما می توانید از هر نوع سالادی که مایل هستید داخل برگر خود بریزید و هر نوع سبزیجات شور و ترد مانند خیارشور، کلم شور و هویج شور را در کنار سالاد به برگر ها اضافه نمایید.

| یک عدد ساقه کوچک گیاه لیمو | |
| یک عدد فلفل قرمز چیلی کوچک، دانه گرفته | |
| ۲ حبه سیر، پوست گرفته | |
| ۲ عدد پیازچه | |
| ۲۰۰ گرم قارچ چتری | |
| ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده | |
| یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
| ۳ قاشق غذاخوری گشنیز، تازه خرد شده | |
| روغن آفتابگردان، برای تفت دادن | |
| ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| نمک و فلفل به میزان لازم | |
| مواد لازم برای سرو : | |
| ۴ عدد نان همبرگر کنجددار | |
| کاهو چینی باریک و رشته ای خرد شده |
| 1. | گیاه لیمو، فلفل چیلی، سیر و پیازچه را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا یک مایه یکنواخت به دست آید. قارچ را به آن بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا کاملاً ریز شود. |
| 2. | گوشت چرخ کرده، سس ماهی و گشنیز را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. مخلوط گوشت را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با کف دست کاملاً گرد و صاف شکل دهید. |
| 3. | روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. همبرگرها را به روغن افزوده و اجازه دهید به مدت ۶ تا ۸ دقیقه سرخ شوند. البته زمان طبخ بستگی به سلیقه شما دارد. |
| 4. | در همین فاصله، سس مایونز را با آب لیمو مخلوط کنید. هر کدام از نان ها را از وسط نصف کرده و سس مایونز را روی سطح داخلی آنها بمالید. سپس به ترتیب کاهو و برگر را روی نان بچینید ونان دیگر را روی آن بگذارید. غذا را بلافاصله گرم سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز همبرگر به سبک تایلندی
شما می توانید از هر نوع سالادی که مایل هستید داخل برگر خود بریزید و هر نوع سبزیجات شور و ترد مانند خیارشور، کلم شور و هویج شور را در کنار سالاد به برگر ها اضافه نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید