توصیه سرآشپز در آشپزی تایلندی ریشه گشنیز مانند خود آن مصارف زیادی دارد، بنابراین برای اینکه طعم تمام گیاه را...

توصیه سرآشپز

در آشپزی تایلندی ریشه گشنیز مانند خود آن مصارف زیادی دارد، بنابراین برای اینکه طعم تمام گیاه را با هم داشته باشید سعی کنید گشنیز را به همراه ریشه خریداری کنید. اگر نمی توانید گشنیز را با ریشه بخرید، فقط از ساقه ها و برگ های آن استفاده نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش فیله ماهی زرد بخارپز اینجا کلیک کنید

فیله ماهی زرد بخارپز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.