توصیه سرآشپز این خوراک، یک وعده غذایی اصلی است که می توان انواع مختلف غذاهای دریایی را به آن اضافه...

طرز تهیه

1.رطوبت میگوها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه گرفته و کنار بگذارید. رشته یا ورمیشل برنج را طبق دستور مندرج برروی بسته آنها پخته، آبکش کرده و کنار بگذارید.
2.روغن را داخل وُک حرارت داده، سیر را اضافه کنید. آنها را تا حدی سرخ کنید که طلایی شوند. تخم مرغ را اضافه کرده و فوری هم بزنید تا از هم باز شوند و برای چند ثانیه به پخت ادامه دهید.
3.میگوها و رشته فرنگی را اضافه کرده و ظرف را از قسمت کف و کناره ها خوب هم بزنید، تا مواد با تخم مرغ و سیر کاملاً مخلوط شوند.
4.آب لیمو، سس ماهی، شکر، نصف بادام زمینی، فلفل قرمز، پیازچه و نیمی از جوانه لوبیا را به غذا افزوده و در این مدت خیلی سریع آن را هم بزنید. حرارت غذا را زیاد کرده و به مدت ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید تا تمامی مواد گرم شوند.
5.غذا را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بریزید. روی آن را با باقیمانده جوانه لوبیا و بادام زمینی تزیین نموده و به همراه برش های لیمو سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

این خوراک، یک وعده غذایی اصلی است که می توان انواع مختلف غذاهای دریایی را به آن اضافه کرد. صدف، میگو و ماهی هم گزینه های مناسبی برای این خوراک می باشند.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش اسپاگتی میگو اینجا کلیک کنید

اسپاگتی میگو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.