توصیه سرآشپز
این خوراک، یک وعده غذایی اصلی است که می توان انواع مختلف غذاهای دریایی را به آن اضافه کرد. صدف، میگو و ماهی هم گزینه های مناسبی برای این خوراک می باشند.
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید
1. | رطوبت میگوها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه گرفته و کنار بگذارید. رشته یا ورمیشل برنج را طبق دستور مندرج برروی بسته آنها پخته، آبکش کرده و کنار بگذارید. |
2. | روغن را داخل وُک حرارت داده، سیر را اضافه کنید. آنها را تا حدی سرخ کنید که طلایی شوند. تخم مرغ را اضافه کرده و فوری هم بزنید تا از هم باز شوند و برای چند ثانیه به پخت ادامه دهید. |
3. | میگوها و رشته فرنگی را اضافه کرده و ظرف را از قسمت کف و کناره ها خوب هم بزنید، تا مواد با تخم مرغ و سیر کاملاً مخلوط شوند. |
4. | آب لیمو، سس ماهی، شکر، نصف بادام زمینی، فلفل قرمز، پیازچه و نیمی از جوانه لوبیا را به غذا افزوده و در این مدت خیلی سریع آن را هم بزنید. حرارت غذا را زیاد کرده و به مدت ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید تا تمامی مواد گرم شوند. |
5. | غذا را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بریزید. روی آن را با باقیمانده جوانه لوبیا و بادام زمینی تزیین نموده و به همراه برش های لیمو سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
این خوراک، یک وعده غذایی اصلی است که می توان انواع مختلف غذاهای دریایی را به آن اضافه کرد. صدف، میگو و ماهی هم گزینه های مناسبی برای این خوراک می باشند.
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید
دیدگاهتان را بنویسید