برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

۴ عدد استیک تازه ماهی تن، در حدود ۵۰۰ گرم | |
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه | |
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
یک عدد پیاز، خلال شده | |
یک فلفل قرمز کوچک، دانه گرفته شده و خلال شده | |
یک حبه سیر، له شده | |
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نرم | |
½ خیار، دانه گرفته، نازک خلال شده | |
۲ برش آناناس، خلال شده | |
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
½ ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
۲۵۰ میلی لیتر عصاره ماهی | |
برش های لیمو و خیار برای تزیین |
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش ماهی برشته با سویا سس اینجا...
1. | بر روی هر دو طرف استیک ها، فلفل بپاشید. یک ماهیتابه چدنی را چرب کرده و حرارت دهید. ماهی های تن را داخل آن قرار داده و به مدت ۸ دقیقه بپزید و در طول پخت آنها را یکبار برگردانید. |
2. | باقیمانده روغن را در ماهیتابه دیگری گرم کرده و پیاز، فلفل و سیر را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به آرامی در آن تفت دهید تا نرم شوند. |
3. | ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و شکر، خیار، آناناس و زنجبیل را اضافه کنید. |
4. | آرد ذرت را با آب لیمو و سس ماهی مخلوط کرده و به عصاره ماهی اضافه کنید. این مخلوط را در قابلمه ریخته و با حرارت ملایم هم بزنید تا به جوش بیاید. اجازه دهید مواد به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بپزند تا غلیظ و صاف شوند. |
5. | سس ترش و شیرین آماده شده را با قاشق روی ماهی ها بریزید و غذا را با برش های لیمو و خیار تزیین کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید