مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد استیک تازه ماهی تن، در حدود ۵۰۰ گرم
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
یک عدد پیاز، خلال شده
یک فلفل قرمز کوچک، دانه گرفته شده و خلال شده
یک حبه سیر، له شده
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نرم
½ خیار، دانه گرفته، نازک خلال شده
۲ برش آناناس، خلال شده
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، خرد شده
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
½ ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۲۵۰ میلی لیتر عصاره ماهی
برش های لیمو و خیار برای تزیین
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش ماهی برشته با سویا سس اینجا...

طرز تهیه

1.بر روی هر دو طرف استیک ها، فلفل بپاشید. یک ماهیتابه چدنی را چرب کرده و حرارت دهید. ماهی های تن را داخل آن قرار داده و به مدت ۸ دقیقه بپزید و در طول پخت آنها را یکبار برگردانید.
2.باقیمانده روغن را در ماهیتابه دیگری گرم کرده و پیاز، فلفل و سیر را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به آرامی در آن تفت دهید تا نرم شوند.
3.ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و شکر، خیار، آناناس و زنجبیل را اضافه کنید.
4.آرد ذرت را با آب لیمو و سس ماهی مخلوط کرده و به عصاره ماهی اضافه کنید. این مخلوط را در قابلمه ریخته و با حرارت ملایم هم بزنید تا به جوش بیاید. اجازه دهید مواد به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بپزند تا غلیظ و صاف شوند.
5.سس ترش و شیرین آماده شده را با قاشق روی ماهی ها بریزید و غذا را با برش های لیمو و خیار تزیین کنید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش ماهی برشته با سویا سس اینجا کلیک کنید

ماهی برشته با سویا سس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.