برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش کاری ماهی برشته اینجا کلیک کنید

طرز تهیه

1.قارچ ها را ۱۰ دقیقه در آب داغ خیس کنید، سپس آنها را آبکش کرده و ۱۰۰ میلی لیتر از آب آ ن را نگه دارید. قارچ ها را باریک برش بدهید.
2.آب قارچ ها را که نگه داشته بودید، با سرکه برنج، شکر و سویا سس مخلوط کنید. مواد را به اضافه قارچ ها داخل یک قابلمه ریخته و بگذارید به جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به آرامی بجوشد.
3.زنجبیل و پیازچه را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. آرد ذرت و آب لیمو را داخل قابلمه ریخته و به مدت ۱تا ۲دقیقه بپزید تا سس غلیظ و صاف شود. سپس آن را کنار بگذارید.
4.بیرون و داخل ماهی را به نمک و فلفل آغشته کنید. سپس به آرامی روی آن آرد بپاشید و آرد اضافه آن را بتکانید.
5.روغن را به ارتفاع ۵/۲ سانتیمتر کف یک ماهیتابه پهن بریزید و گرم کنید تا به دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت برسد. در این زمان روغن می تواند یک تکه نان مکعبی را در مدت حدوداً ۳۰ ثانیه قهوه ای کند. ماهی را با دقت درون روغن قرار داده و هر سمت آن را در حدود ۳ تا ۴دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
6.ماهی سرخ شده را بیرون آورده و روغن اضافی آن را بگیرید. ماهی را داخل دیس مخصوص پذیرایی بگذارید. سس را حرارت دهید تا بجوشد. سپس آن را را با قاشق روی ماهی ریخته و دور غذا، کاهوچینی و تربچه های خرد شده بچینید و کنار دیس تربچه های تزیین شده، قرار دهید و بلافاصله سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش کاری ماهی برشته اینجا کلیک کنید

کاری ماهی برشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.