برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید
برای آموزش روستیس میگو اینجا کلیک کنید


| ۴ قاشق غذاخوری کره | |
| ۶ قاشق غذاخوری آرد | |
| یک قاشق چایخوری پودر خردل | |
| ۶۰۰ میلی لیتر شیر | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک عدد پیاز، خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، ریز شده | |
| یک قاشق غذاخوری برگ آویشن | |
| ۴۵۰ گرم قارچ، ورقه شده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر آب انگور | |
| ۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی، خرد شده | |
| ۴۵۰ گرم مخلوطی از فیله ماهی های سفید گوشت، پوست گرفته و مکعبی خرد شده | |
| ۴ تا ۶ ورقه لازانیا | |
| ۲۲۵ گرم پنیر موزارلا ، آبکش شده و خرد شده | |
| ۲۲۵ گرم صدف اسکالوپ، تمیز شده | |
| نمک و فلفل |
| 1. | کره را درون تابه ای آب کنید. آرد و پودر خردل را اضافه کرده وهم بزنید تا صاف و نرم شوند و بدون اینکه تغییر رنگ دهد، به مدت ۲ دقیقه به آرامی بجوشد. شیر را کم کم بیافزایید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. مخلوط به دست آمده را به مدت ۲ دقیقه بجوشانید. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. روی سطح سس را با سلفون بپوشانید تا سفت نشده و روی آن نبندد. |
| 2. | روغن را در یک قابلمه کوچک گرم کرده، پیاز، سیر و آویشن را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا نرم شود. قارچ ها را بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید. آب انگور رابا آن مخلوط کرده و بجوشانید تا بخار کند. گوجه فرنگی را اضافه کرده و مجدداً غذا را به جوش بیاورید، درب ظرف را ببندید تا به مدت ۱۵ دقیقه به غل زدن ادامه دهد. چاشنی آن را افزوده و کنار بگذارید. |
| 3. | ظرف مخصوص پخت لازانیا راچرب کنید. نصف سس گوجه فرنگی را با قاشق داخل ظرف ریخته و روی آن نیمی از صدف و نیمی از ماهی ها را بریزید. |
| 4. | نیمی از لازانیا را روی ماهی ها چیده، نیمی از سس سفید را روی این مواد بمالید و نیمی از پنیر موزارلا را اضافه کنید. ترتیب لایه ها را دوباره تکرار کنید و لایه آخر را با ماهی سفید و پنیر به پایان برسانید. |
دیدگاهتان را بنویسید