مواد لازم و ترکیبات

۴ قاشق غذاخوری کره
۶ قاشق غذاخوری آرد
یک قاشق چایخوری پودر خردل
۶۰۰ میلی لیتر شیر
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز، خرد شده
۲ حبه سیر، ریز شده
یک قاشق غذاخوری برگ آویشن
۴۵۰ گرم قارچ، ورقه شده
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی، خرد شده
۴۵۰ گرم مخلوطی از فیله ماهی های سفید گوشت، پوست گرفته و مکعبی خرد شده
۴ تا ۶ ورقه لازانیا
۲۲۵ گرم پنیر موزارلا ، آبکش شده و خرد شده
۲۲۵ گرم صدف اسکالوپ، تمیز شده
نمک و فلفل
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش روستیس میگو اینجا کلیک کنید

طرز تهیه

1.کره را درون تابه ای آب کنید. آرد و پودر خردل را اضافه کرده وهم بزنید تا صاف و نرم شوند و بدون اینکه تغییر رنگ دهد، به مدت ۲ دقیقه به آرامی بجوشد. شیر را کم کم بیافزایید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. مخلوط به دست آمده را به مدت ۲ دقیقه بجوشانید. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. روی سطح سس را با سلفون بپوشانید تا سفت نشده و روی آن نبندد.
2.روغن را در یک قابلمه کوچک گرم کرده، پیاز، سیر و آویشن را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا نرم شود. قارچ ها را بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید. آب انگور رابا آن مخلوط کرده و بجوشانید تا بخار کند. گوجه فرنگی را اضافه کرده و مجدداً غذا را به جوش بیاورید، درب ظرف را ببندید تا به مدت ۱۵ دقیقه به غل زدن ادامه دهد. چاشنی آن را افزوده و کنار بگذارید.
3.ظرف مخصوص پخت لازانیا راچرب کنید. نصف سس گوجه فرنگی را با قاشق داخل ظرف ریخته و روی آن نیمی از صدف و نیمی از ماهی ها را بریزید.
4.نیمی از لازانیا را روی ماهی ها چیده، نیمی از سس سفید را روی این مواد بمالید و نیمی از پنیر موزارلا را اضافه کنید. ترتیب لایه ها را دوباره تکرار کنید و لایه آخر را با ماهی سفید و پنیر به پایان برسانید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش روستیس میگو اینجا کلیک کنید

روستیس میگو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.