مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم فیله ماهی سفت
یک عدد فلفل قرمز چیلی خشک
یک عدد پیاز، خرد شده
۳ حبه سیر، خرد شده
۲ شاخه ریز و تازه گشنیز
یک قاشق چایخوری تخم گشنیز
½ قاشق چایخوری زردچوبه
½ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۲ قاشق غذاخوری شیر نارگیل
یک عدد تخم مرغ کوچک، زده شده
۲ قاشق غذاخوری آرد برنج
سویا سس برای سرو
فلفل قرمز و سبز چیلی، نازک خلال شده برای تزیین
توصیه سرآشپز در صورت در اختیار نداشتن بخارپز، شما می توانید با قرار دادن یک آبکش فلزی حاوی ماهی بر...

طرز تهیه

1.پوست ماهی را از فیله ها جدا کرده و فیله ها را به صورت اریب به نوارهای باریک به عرض ۲ سانتیمتر برش دهید.
2.فلفل چیلی خشک، پیاز، سیر، گشنیز و تخم گشنیز را داخل هاون بریزید و خوب آسیاب کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
3.زردچوبه، فلفل، سس ماهی، شیر نارگیل و تخم مرغ زده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت مخلوط شوند.
4.نوارهای ماهی را داخل مخلوط این ادویه ها فرو برده، سپس داخل آرد برنج بزنید تا به آن آغشته شود.
5.آب را داخل بخارپز به جوش آورده، سپس نوارهای ماهی را روی آبکش بخارپز بگذارید. درب ظرف را ببندید واجازه دهید به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه با بخار پخته و ماهی کمی سفت شود.
6.ماهی را با سویا سس و سبزیجات تفت داده، به همراه سالاد سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

در صورت در اختیار نداشتن بخارپز، شما می توانید با قرار دادن یک آبکش فلزی حاوی ماهی بر روی قابلمه بزرگ محتوی آب جوش برای خود، یک بخارپز درست کنید. بشقابی را به روی ماهی برگردانید، تا بدین صورت ماهی با وجود یک درپوش بخارپز شود.

برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش کوکوی ماهی تایلندی  اینجا کلیک کنید

کوکوی ماهی تایلندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.