پخت فریتاتای ریسوتو روش خوبی برای استفاده از ریسوتوی اضافی و باقی مانده از وعده غذایی قبل است. این کوکوی برنج سرخ شده را می توان به عنوان یک وعده اصلی غذا یا همراه کباب گوشت سرو نمود.

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده | |
۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۳۵۰ گرم برنج دانه گرد | |
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور (دلخواه) | |
۵/۱ لیترعصاره مرغ یا سبزیجات، در حال جوشیدن بر روی اجاق | |
۶ عدد گوجه فرنگی، دانه گرفته و خرد شده | |
۱۲۵ گرم گیاه راکت خود رو | |
۱۱۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده | |
۲۲۵ گرم پنیر موزارلا ایتالیایی، درشت رنده یا خرد شده | |
نمک و فلفل |
1. | ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگ چدنی حرارت دهید. پیاز و فلفل دلمه ای قرمز را ۳ تا ۴دقیقه در روغن بپزید تا سبزیجات نرم شوند. |
2. | سیر و گوجه فرنگی خشک شده را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه بپزید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، جعفری را اضافه کرده، هم بزنید تا سبزیجات کمی خنک شوند. |
3. | ریسوتو را در کاسه ای بریزید و با چنگال آنها را از هم جدا کنید. سبزیجات و نیمی از پنیر پارمزان را خوب با ریزوتو مخلوط کنید. |
4. | یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را نگه داشته، مابقی روغن را در ماهیتابه روی حرارت متوسط داغ کنید. روغن را از روی حرارت برداشته و مخلوط ریزوتو را به آن اضافه کنید و با قاشق آن را به شکل کیکی به ضخامت ۲ تا ۵/۲ سانتیمتر شکل دهید. ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و مخلوط ریزوتو و سبزیجات را حدود ۴ دقیقه بپزید تا زیر آن برشته و قهوه ای رنگ شود. |
5. | با کاردک آشپزخانه، لبه های ریزوتو را از دیواره ی ماهیتابه جدا کنید و ماهیتابه را تکانی دهید. بشقاب بزرگی را به صورت وارونه روی ماهیتابه قرار دهید، با دست بشقاب را محکم نگه داشته و به کمک دسته ماهیتابه، آن را برگردانید. این بار کوکوی پشت ور و شده را از روی بشقاب سرانده و دوباره به ماهیتابه منتقل کنید. به همین راحتی کوکو پشت ور و خواهد شد.ماهیتابه را دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن باقیمانده را از کناره ها داخل آن بریزید. با کاردک به آرامی لبه های کوکو را به سمت داخل بکشید.به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید. سپس با کج کردن ماهیتابه،کوکو را به بشقاب مخصوص پذیرایی سُر دهید. |
6. | کمی پنیر پارمزان روی کوکو بپاشید. فریتاتای ریزوتو را برش داده و با باقی پنیر سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید