برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش برنج نارگیلی با ماهی اینجا کلیک...

طرز تهیه

1.روغن را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و ۵ دقیقه بپزید، آن را مرتب هم بزنید تا نرم شود.تره فرنگی، هویج، کرفس، رازیانه و سیر را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه به پخت ادامه دهید تا تره فرنگی ها نرم شوند.
2.سرکه را اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه قل بزند. گوجه فرنگی ها، برگ بو، تخم رازیانه، پوست پرتقال، زعفران و آب را هم اضافه کنید. پس از اینکه جوش آمد، حرارت را کم کنید، درب ظرف را ببندید و۳۰ دقیقه به آرامی بپزید و هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید.
3.ماهی را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر بپزید تا زمانی که بافت ماهی نرم شود و ورقه ورقه گردد.اگر ممکن بود برگ بو و پوست پرتقال را از غذا خارج کنید.
4.اجازه دهید سوپ کمی خنک شود، سپس آن را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و پوره کنید تا نرم و یکدست شود. (اگر از غذاساز استفاده می کنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید. مواد سفت و بزرگ سوپ را با مقدارکافی از آب سوپ برای نرم کردن آنها داخل دستگاه بریزید و پوره کنید. سپس با باقیمانده آّب سوپ مخلوط کنید.)
5.مواد را به قابلمه برگردانید. سوپ را بچشید و اگر لازم است چاشنی آن را اندازه کنید، ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید تا کاملاً گرم شود، سوپ را با ملاقه داخل کاسه های گرم بریزید و تکه های نان سرخ شده را روی آن بریزید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش برنج نارگیلی با ماهی اینجا کلیک کنید

برنج نارگیلی با ماهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.