مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم فیله ماهی هادوک دودی( از ماهی های روغنی)
یک عدد پیاز، ریزخرد شده
یک حبه سیر، له شده
۶۰۰میلی لیتر / ۱پیمانه آب
۶۰۰میلی لیتر / ۱پیمانه شیر کم چرب رقیق
۲۲۵ تا ۳۵۰ گرم سیب زمینی پوره شده داغ
۳۰ گرم /۲ قاشق غذاخوری كره
حدود یک قاشق غذاخوری آب لیمو
۶ قاشق غذاخوری ماست یا پنیر تازه کم چرب
۴ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
نمک و فلفل
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش ماهی برشته با سویا سس اینجا...

طرز تهیه

1.ماهی، پیاز، سیر و آب را در یک قابلمه قرار دهید. بگذارید به جوش بیایند. درب ظرف را ببندید و به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه آنها را به آرامی بجوشانید.
2.ماهی ها را از قابلمه خارج کنید، پوست آنها را بكنید و تمام استخوان های آنها را جدا کنید. گوشت ماهی ها را به صورت ورقه ورقه در بیاورید.
3.پوست و استخوان ها را به مایه غذا برگردانید و به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشانید. آبكش کنید و پوست و استخوان ها را دور بریزید. مایع آبکش شده را داخل یک قابلمه تمیز بریزید.
4.شیر، ماهی ورقه شده و نمک و فلفل را به قابلمه اضافه كنید و پس از جوش آمدن، بگذارید به مدت تقریباً ۳ دقیقه به آرامی بجوشد.
5.به تدریج مقدار کافی پوره سیب زمینی را به قابلمه افزوده و با همزن مواد را بزنید تا یک سوپ غلیظ بوجود بیاید. سپس كره را اضافه کرده و با مزه ی تند تیز آب لیمو به آن طعم دهید.
6.پنیر تازه را همراه ۳ قاشق غذاخوری جعفری خرده شده،اضافه كنید. سوپ را مجدداً به آرامی حرارت دهید و چاشنی آن را اندازه كنید. باقی جعفری را روی سوپ بپاشید و بلافاصله سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش ماهی برشته با سویا سس اینجا کلیک کنید

ماهی برشته با سویا سس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.