برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

۲۲۵ گرم فیله ماهی هادوک دودی( از ماهی های روغنی) | |
یک عدد پیاز، ریزخرد شده | |
یک حبه سیر، له شده | |
۶۰۰میلی لیتر / ۱پیمانه آب | |
۶۰۰میلی لیتر / ۱پیمانه شیر کم چرب رقیق | |
۲۲۵ تا ۳۵۰ گرم سیب زمینی پوره شده داغ | |
۳۰ گرم /۲ قاشق غذاخوری كره | |
حدود یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۶ قاشق غذاخوری ماست یا پنیر تازه کم چرب | |
۴ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده | |
نمک و فلفل |
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش ماهی برشته با سویا سس اینجا...
1. | ماهی، پیاز، سیر و آب را در یک قابلمه قرار دهید. بگذارید به جوش بیایند. درب ظرف را ببندید و به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه آنها را به آرامی بجوشانید. |
2. | ماهی ها را از قابلمه خارج کنید، پوست آنها را بكنید و تمام استخوان های آنها را جدا کنید. گوشت ماهی ها را به صورت ورقه ورقه در بیاورید. |
3. | پوست و استخوان ها را به مایه غذا برگردانید و به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشانید. آبكش کنید و پوست و استخوان ها را دور بریزید. مایع آبکش شده را داخل یک قابلمه تمیز بریزید. |
4. | شیر، ماهی ورقه شده و نمک و فلفل را به قابلمه اضافه كنید و پس از جوش آمدن، بگذارید به مدت تقریباً ۳ دقیقه به آرامی بجوشد. |
5. | به تدریج مقدار کافی پوره سیب زمینی را به قابلمه افزوده و با همزن مواد را بزنید تا یک سوپ غلیظ بوجود بیاید. سپس كره را اضافه کرده و با مزه ی تند تیز آب لیمو به آن طعم دهید. |
6. | پنیر تازه را همراه ۳ قاشق غذاخوری جعفری خرده شده،اضافه كنید. سوپ را مجدداً به آرامی حرارت دهید و چاشنی آن را اندازه كنید. باقی جعفری را روی سوپ بپاشید و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید