مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
۳ عدد تره فرنگی بزرگ، همراه قسمت های سبز آن، باریک حلقه شده
یک عدد سیب زمینی، نگینی ریز خرد شده
۴۵۰ میلی لیتر عصاره ماهی
۷۰۰ میلی لیتر آب
یک عدد برگ بو
۳۰۰ گرم فیله ماهی سالمون، بدون پوست، به قطعات یک سانتیمتری خرد شده
۵ قاشق غذاخوری خامه پرچرب
نمک و فلفل
آب لیموی تازه (دلخواه)
جعفری فرنگی تازه یا جعفری برای تزیین
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید. برای آموزش رایگان سالمون کبابی اسپایسی اینجا کلیک...

طرز تهیه

1.روغن را داخل قابلمه چدنی بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و تره فرنگی ها را اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند.
2.سیب زمینی، عصاره ماهی، آب و برگ بو را با مقداری نمک به مخلوط اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید. حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. به مدت ۲۵ دقیقه به پخت ادامه دهید تا سبزیجات ترد و نرم شوند. برگ بو را از غذا بیرون بیاورید.
3.اجازه دهید سوپ کمی خنک شود، سپس نیمی از مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آن را پوره کنید تا نرم و یکدست شود. (اگر از غذاساز استفاده می کنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید. نیمی از مواد سفت و بزرگ سوپ را با مقدارکافی از آب سوپ برای نرم کردن آنها داخل دستگاه بریزید و پوره کنید. سپس با باقیمانده سوپ مخلوط نمایید).
4.سوپ پوره شده را داخل قابلمه ریخته و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. مجدداً سوپ را به آرامی بر روی حرارت متوسط مایل به کم گرم کنید.
5.به ماهی سالمون نمک و فلفل زده، آن را به سوپ بیافزایید. به مدت ۵ دقیقه به پخت ادامه داده، مرتب هم بزنید، تا ماهی ترد شده و شروع به خرد شدن نماید. خامه را به آن افزوده، بچشید و چاشنی آن را اندازه کنید، در صورت تمایل مقداری آب لیمو به غذا بزنید. سوپ را با ملاقه داخل بشقاب های سوپخوری گرم ریخته، با جعفری تزیین کرده و سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

برای آموزش رایگان سالمون کبابی اسپایسی اینجا کلیک کنید

سالمون کبابی اسپایسی باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.