برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده | |
۳ عدد تره فرنگی بزرگ، همراه قسمت های سبز آن، باریک حلقه شده | |
یک عدد سیب زمینی، نگینی ریز خرد شده | |
۴۵۰ میلی لیتر عصاره ماهی | |
۷۰۰ میلی لیتر آب | |
یک عدد برگ بو | |
۳۰۰ گرم فیله ماهی سالمون، بدون پوست، به قطعات یک سانتیمتری خرد شده | |
۵ قاشق غذاخوری خامه پرچرب | |
نمک و فلفل | |
آب لیموی تازه (دلخواه) | |
جعفری فرنگی تازه یا جعفری برای تزیین |
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید. برای آموزش رایگان سالمون کبابی اسپایسی اینجا کلیک...
1. | روغن را داخل قابلمه چدنی بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و تره فرنگی ها را اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. |
2. | سیب زمینی، عصاره ماهی، آب و برگ بو را با مقداری نمک به مخلوط اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید. حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. به مدت ۲۵ دقیقه به پخت ادامه دهید تا سبزیجات ترد و نرم شوند. برگ بو را از غذا بیرون بیاورید. |
3. | اجازه دهید سوپ کمی خنک شود، سپس نیمی از مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آن را پوره کنید تا نرم و یکدست شود. (اگر از غذاساز استفاده می کنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید. نیمی از مواد سفت و بزرگ سوپ را با مقدارکافی از آب سوپ برای نرم کردن آنها داخل دستگاه بریزید و پوره کنید. سپس با باقیمانده سوپ مخلوط نمایید). |
4. | سوپ پوره شده را داخل قابلمه ریخته و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. مجدداً سوپ را به آرامی بر روی حرارت متوسط مایل به کم گرم کنید. |
5. | به ماهی سالمون نمک و فلفل زده، آن را به سوپ بیافزایید. به مدت ۵ دقیقه به پخت ادامه داده، مرتب هم بزنید، تا ماهی ترد شده و شروع به خرد شدن نماید. خامه را به آن افزوده، بچشید و چاشنی آن را اندازه کنید، در صورت تمایل مقداری آب لیمو به غذا بزنید. سوپ را با ملاقه داخل بشقاب های سوپخوری گرم ریخته، با جعفری تزیین کرده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید