برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

۲ قاشق چایخوری کره | |
یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
یک عدد تره فرنگی، نازک حلقه شده | |
یک عدد هویج، نازک حلقه شده | |
۴ قاشق غذاخوری برنج سفید | |
مقداری زعفران | |
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور | |
۳۵۰ گرم فیله ماهی سفید پوست کنده، از جمله کاد، هادوک یا ماهی مانک، به مکعب های یک سانتیمتری خرد شده | |
۴ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده | |
۳ قاشق غذاخوری پیاز کوهی تازه خرد شده برای تزیین | |
نمک و فلفل | |
یک لیتر، عصاره ماهی | |
۱۲۵ میلی لیتر خامه پرچرب |
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش رایگان سالمون کبابی اسپایسی اینجا کلیک...
1. | کره را در یک قابلمه بریزید، روی حرارت متوسط گرم کرده، پیاز، تره فرنگی و هویج را به آن اضافه کنید. به مدت ۳ تا ۴دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند. |
2. | برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید. به آن نمک و فلفل بزنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید ۲۰ دقیقه تا زمانیکه برنج و سبزیجات نرم شده و سوپ جا بیفتد، به آرامی بجوشند. |
3. | سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و آن را پوره کنید تا صاف و نرم شود. (اگر از غذاساز استفاده می کنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید. مواد سفت و بزرگ سوپ را با مقدارکافی از آب سوپ برای نرم کردن آنها داخل دستگاه بریزید و پوره کنید. سپس با باقیمانده سوپ مخلوط نمایید). |
4. | سوپ را به قابلمه برگردانده، خامه را افزوده و بر روی حرارت کم برای چند دقیقه آرام هم بزنید تا گرم شود. |
5. | به ماهی ادویه زده و به همراه گوجه فرنگی به سوپ در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳تا ۵ دقیقه تا زمانیکه ماهی فقط کمی نرم شوند، سوپ بپزد. |
6. | بیشتر پیازهای کوهی خرد شده را اضافه کنید. سوپ را بچشید و اگر لازم است چاشنی آن را اندازه کنید. سوپ را با ملاقه داخل کاسه ها ی گرم نیمه گود بریزد و با بقیه پیازهای کوهی آن را تزیین کرده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید