مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری کره
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
یک عدد تره فرنگی، نازک حلقه شده
یک عدد هویج، نازک حلقه شده
۴ قاشق غذاخوری برنج سفید
مقداری زعفران
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور
۳۵۰ گرم فیله ماهی سفید پوست کنده، از جمله کاد، هادوک یا ماهی مانک، به مکعب های یک سانتیمتری خرد شده
۴ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده
۳ قاشق غذاخوری پیاز کوهی تازه خرد شده برای تزیین
نمک و فلفل
یک لیتر، عصاره ماهی
۱۲۵ میلی لیتر خامه پرچرب
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش رایگان سالمون کبابی اسپایسی اینجا کلیک...

طرز تهیه

1.کره را در یک قابلمه بریزید، روی حرارت متوسط گرم کرده، پیاز، تره فرنگی و هویج را به آن اضافه کنید. به مدت ۳ تا ۴دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.
2.برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید. به آن نمک و فلفل بزنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید ۲۰ دقیقه تا زمانیکه برنج و سبزیجات نرم شده و سوپ جا بیفتد، به آرامی بجوشند.
3.سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و آن را پوره کنید تا صاف و نرم شود. (اگر از غذاساز استفاده می کنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید. مواد سفت و بزرگ سوپ را با مقدارکافی از آب سوپ برای نرم کردن آنها داخل دستگاه بریزید و پوره کنید. سپس با باقیمانده سوپ مخلوط نمایید).
4.سوپ را به قابلمه برگردانده، خامه را افزوده و بر روی حرارت کم برای چند دقیقه آرام هم بزنید تا گرم شود.
5.به ماهی ادویه زده و به همراه گوجه فرنگی به سوپ در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳تا ۵ دقیقه تا زمانیکه ماهی فقط کمی نرم شوند، سوپ بپزد.
6.بیشتر پیازهای کوهی خرد شده را اضافه کنید. سوپ را بچشید و اگر لازم است چاشنی آن را اندازه کنید. سوپ را با ملاقه داخل کاسه ها ی گرم نیمه گود بریزد و با بقیه پیازهای کوهی آن را تزیین کرده و سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش رایگان سالمون کبابی اسپایسی اینجا کلیک کنید

سالمون کبابی اسپایسی باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.