توصیه سرآشپز
خرد کردن سیب زمینی به تکه های مکعبی شکل نه تنها ظاهری جذاب به غذا می دهد، بلکه باعث می شود سیب زمینی ها سریع و به یک اندازه بپزند.
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.
یک قاشق غذاخوری روغن | |
۵۵ گرم ژامبون دودی، خلالی خرد شده | |
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری آرد ساده | |
یک لیتر شیر | |
۷۰۰ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده | |
۱۷۵ گرم ماهی روغنی دودی، پوست کنده | |
نمک و فلفل | |
جعفری تازه ریز خرد شده برای تزیین |
1. | روغن را داخل یک قابلمه بزرگ گرم کنید. خلال های ژامبون دودی را اضافه کنید تا به مدت ۲ دقیقه بپزند. پیازهای خرد شده را افزوده و به مدت ۵ تا ۷دقیقه به پخت ادامه دهید و آن را مرتب هم بزنید تا پیازها نرم و ژامبون ها طلایی شوند، قابلمه را کج کرده و با قاشق روغن داخل آن را خارج کنید. |
2. | آرد را افزوده و ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. نصف شیر را اضافه کنید و آن را خوب از ته قابلمه هم بزنید تا دَلمه نشود و آرد کاملاً در شیر حل گردد. |
3. | سیب زمینی، باقیمانده شیر و فلفل را بیافزایید. آنها را به جوش آورده و مرتب هم بزنید. حرارت را کم کرده، درب ظرف را کج بر روی آن قرار داده و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد. |
4. | ماهی را اضافه نموده و به مدت ۱۵دقیقه یا تا زمانیکه سیب زمینی ها ترد و نرم شوند و بافت ماهی به سادگی از هم باز شود، به پخت ادامه دهید. |
5. | در صورت لزوم، نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید. سوپ را با ملاقه داخل کاسه های سوپ خوری گرم بکشید و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین نمایید. |
توصیه سرآشپز
خرد کردن سیب زمینی به تکه های مکعبی شکل نه تنها ظاهری جذاب به غذا می دهد، بلکه باعث می شود سیب زمینی ها سریع و به یک اندازه بپزند.
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید