مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن
۵۵ گرم ژامبون دودی، خلالی خرد شده
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آرد ساده
یک لیتر شیر
۷۰۰ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده
۱۷۵ گرم ماهی روغنی دودی، پوست کنده
نمک و فلفل
جعفری تازه ریز خرد شده برای تزیین
توصیه سرآشپز خرد کردن سیب زمینی به تکه های مکعبی شکل نه تنها ظاهری جذاب به غذا می دهد، بلکه...

طرز تهیه

1.روغن را داخل یک قابلمه بزرگ گرم کنید. خلال های ژامبون دودی را اضافه کنید تا به مدت ۲ دقیقه بپزند. پیازهای خرد شده را افزوده و به مدت ۵ تا ۷دقیقه به پخت ادامه دهید و آن را مرتب هم بزنید تا پیازها نرم و ژامبون ها طلایی شوند، قابلمه را کج کرده و با قاشق روغن داخل آن را خارج کنید.
2.آرد را افزوده و ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. نصف شیر را اضافه کنید و آن را خوب از ته قابلمه هم بزنید تا دَلمه نشود و آرد کاملاً در شیر حل گردد.
3.سیب زمینی، باقیمانده شیر و فلفل را بیافزایید. آنها را به جوش آورده و مرتب هم بزنید. حرارت را کم کرده، درب ظرف را کج بر روی آن قرار داده و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد.
4.ماهی را اضافه نموده و به مدت ۱۵دقیقه یا تا زمانیکه سیب زمینی ها ترد و نرم شوند و بافت ماهی به سادگی از هم باز شود، به پخت ادامه دهید.
5.در صورت لزوم، نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید. سوپ را با ملاقه داخل کاسه های سوپ خوری گرم بکشید و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز

خرد کردن سیب زمینی به تکه های مکعبی شکل نه تنها ظاهری جذاب به غذا می دهد، بلکه باعث می شود سیب زمینی ها سریع و به یک اندازه بپزند.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

برای آموزش رایگان غذاهای ملل کلیک کنید

خوراک ماهی اسکابچ باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.