توصیه سرآشپز
دقت کنید گوشت ماهی زیاد از حد نپزد. چون در این صورت ماهی های نرم و ترد، له شده و خرد می گردند و ماهی هایی که سفت هستند، سفت تر می شوند.
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

| ۲ قاشق چایخوری کره | |
| یک عدد تره فرنگی بزرگ، نازک حلقه شده | |
| ۲ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده | |
| ۳۰۰ میلی لیتر آب سیب | |
| ۱۲۵ میلی لیتر عصاره ماهی | |
| ۲۵۰ گرم سیب زمینی، خرد شده | |
| یک عدد برگ بو | |
| ۴ قاشق غذاخوری آرد ساده | |
| ۱۷۵ میلی لیتر شیر | |
| ۱۷۵ گرم خامه پرچرب | |
| ۵۵ گرم برگ ترشک تازه | |
| ۳۵۰ گرم ماهی کاد یا فیله ماهی مانک (Monkfish)، پوست کنده، به قطعات ۵/۲سانتیمتری خرد شده | |
| نمک و فلفل |
| 1. | کره را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط مایل به کم آب کنید. تره فرنگی و پیاز شالوت را اضافه کرده به مدت ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا نرم شوند. آب سیب را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش بیاید. |
| 2. | سپس عصاره ماهی، سیب زمینی و برگ بو را با مقدار زیادی نمک (مگر اینکه عصاره گوشت نمک داشته باشد) بیافزایید و بگذارید بجوشد. درب قابلمه را ببندید تا سوپ به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد. |
| 3. | آرد را در کاسه کوچکی ریخته و چند قاشق غذاخوری شیر را کم کم به آن اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خمیر سفتی به دست بیاید. در صورت تمایل می توانید مقدار بیشتری شیر اضافه کنید تاخمیر شما نرم تر شود. |
| 4. | حرارت را طوری تنظیم کنید که سوپ به آرامی بجوشد. خمیر را بیافزایید، مرتب هم بزنید و به مدت ۵ دقیقه بپزید. باقیمانده شیر و نیمی از خامه را افزوده ، ۱۰ دقیقه به پخت ادامه دهید تا سیب زمینی ها ترد شوند. |
| 5. | ترشک را خوب خرد کرده، با باقیمانده خامه مخلوط کنید. در صورت در دسترس بودن غذاساز ابتدا ترشک را داخل آن ریخته و خرد کنید، سپس خامه را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید. |
| 6. | خامه و ترشک مخلوط شده را داخل سوپ بریزید و ماهی را اضافه کنید. به مدت ۳ دقیقه مرتب هم بزنید و آن قدر به پخت ادامه دهید تا ماهی مانک شروع به نرم شدن کرده و ماهی کاد به راحتی خرد شود. سوپ را بچشید و در صورت نیاز چاشنی آن را اندازه کنید. سوپ را با ملاقه داخل کاسه ها ی گرم سوپخوری ریخته و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
دقت کنید گوشت ماهی زیاد از حد نپزد. چون در این صورت ماهی های نرم و ترد، له شده و خرد می گردند و ماهی هایی که سفت هستند، سفت تر می شوند.
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید