مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری کره
یک عدد تره فرنگی بزرگ، نازک حلقه شده
۲ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده
۳۰۰ میلی لیتر آب سیب
۱۲۵ میلی لیتر عصاره ماهی
۲۵۰ گرم سیب زمینی، خرد شده
یک عدد برگ بو
۴ قاشق غذاخوری آرد ساده
۱۷۵ میلی لیتر شیر
۱۷۵ گرم خامه پرچرب
۵۵ گرم برگ ترشک تازه
۳۵۰ گرم ماهی کاد یا فیله ماهی مانک (Monkfish)، پوست کنده، به قطعات ۵/۲سانتیمتری خرد شده
نمک و فلفل
توصیه سرآشپز دقت کنید گوشت ماهی زیاد از حد نپزد. چون در این صورت ماهی های نرم و ترد، له...

طرز تهیه

1.کره را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط مایل به کم آب کنید. تره فرنگی و پیاز شالوت را اضافه کرده به مدت ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا نرم شوند. آب سیب را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش بیاید.
2.سپس عصاره ماهی، سیب زمینی و برگ بو را با مقدار زیادی نمک (مگر اینکه عصاره گوشت نمک داشته باشد) بیافزایید و بگذارید بجوشد. درب قابلمه را ببندید تا سوپ به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد.
3.آرد را در کاسه کوچکی ریخته و چند قاشق غذاخوری شیر را کم کم به آن اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خمیر سفتی به دست بیاید. در صورت تمایل می توانید مقدار بیشتری شیر اضافه کنید تاخمیر شما نرم تر شود.
4.حرارت را طوری تنظیم کنید که سوپ به آرامی بجوشد. خمیر را بیافزایید، مرتب هم بزنید و به مدت ۵ دقیقه بپزید. باقیمانده شیر و نیمی از خامه را افزوده ، ۱۰ دقیقه به پخت ادامه دهید تا سیب زمینی ها ترد شوند.
5.ترشک را خوب خرد کرده، با باقیمانده خامه مخلوط کنید. در صورت در دسترس بودن غذاساز ابتدا ترشک را داخل آن ریخته و خرد کنید، سپس خامه را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید.
6.خامه و ترشک مخلوط شده را داخل سوپ بریزید و ماهی را اضافه کنید. به مدت ۳ دقیقه مرتب هم بزنید و آن قدر به پخت ادامه دهید تا ماهی مانک شروع به نرم شدن کرده و ماهی کاد به راحتی خرد شود. سوپ را بچشید و در صورت نیاز چاشنی آن را اندازه کنید. سوپ را با ملاقه داخل کاسه ها ی گرم سوپخوری ریخته و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

دقت کنید گوشت ماهی زیاد از حد نپزد. چون در این صورت ماهی های نرم و ترد، له شده و خرد می گردند و ماهی هایی که سفت هستند، سفت تر می شوند.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید.

برای طرز تهیه ماهی سبز کاری تایلندی

کاری ماهی سبز تایلندی باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.