مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل، رنده شده
۲ سانتیمتر ساقه گیاه لیمو، ریز خرد شده
۵ قاشق غذاخوری سس مایونز
۲ برش بزرگ نان تست و برشته
یک عدد آواکادو رسیده
۱۵۰ گرم گوشت پخته میگو
فلفل سیاه تازه، آسیاب شده
تعدادی برگ ریز گشنیز برای تزیین
توصیه سرآشپز برای تهیه سس مایونز با طعم لیمو و زنجبیل، ۲ عدد زرده تخم مرغ، ۱ قاشق غذاخوری آب...

طرز تهیه

1.نصف آب لیمو را با زنجبیل و ساقه لیمو مخلوط کنید. سس مایونز را افزوده و خوب ترکیب نمایید.
2.یک قاشق سس مایونز را به آرامی بر روی هر برش نان بمالید.
3.آواکادو را نصف کرده، هسته آن را جدا کنید. آن را پوست کنده و حلقه کنید، برش های آواکادو را روی نان قرار داده و روی آنها آب لیمو بریزید.
4.گوشت میگو را با قاشق روی آواکادو گذاشته و باقیمانده آب لیمو را اضافه کنید. سس مایونز باقیمانده رابا فلفل تازه آسیاب شده مخلوط کرده و با قاشق روی مواد بریزید و روی آن را با برگ گشنیز تازه تزیین و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

برای تهیه سس مایونز با طعم لیمو و زنجبیل، ۲ عدد زرده تخم مرغ، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو و نصف قاشق چای خوری ریشه آسیاب شده زنجبیل را در مخلوط کن بریزید. هنگامیکه مخلوط کن روشن است، ۳۰۰ میلی لیتر روغن زیتون را قطره قطره به آن اضافه کنید تا مواد غلیظ شوند. نمک و فلفل کافی به آن بزنید.

برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش غذای دریایی گراوالاکس  اینجا کلیک کنید

گراوالاکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.