مواد لازم و ترکیبات

یک تکه ۵/۲ سانتیمتری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
یک قاشق چایخوری تخم گشنیز، کوبیده شده
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
۴ تکه فیله ماهی سالمون (Salmon) با پوست، حدود ۱۵۰ گرم
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
برنج پخته و سبزیجات تفت داده برای سرو
توصیه سرآشپز برای تهیه این دستور غذایی لازم است از تابه چدنی یا کباب پز استفاده کنید. با این روش...

طرز تهیه

1.در کاسه ای زنجبیل، تخم گشنیز، پودر فلفل چیلی، آب لیمو و روغن کنجد را مخلوط کنید.
2.ماهی را در یک بشقاب تخت بزرگ و غیرفلزی قرار داده، مخلوط آماده شده را با قاشق روی سطح فیله ماهی ها بمالید. آن را خوب پخش کنید تا به طور یکنواخت سطح ماهی ها را بپوشاند.
3.روی ظرف را با محافظ سلفون پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
4.روغن را داخل ماهیتابه چدنی تخت و پهنی روی حرارت زیاد گرم کنید. ماهی را از سمت پوست، داخل ماهیتابه یا کباب پز بگذارید.
5.بدون برگرداندن ماهی، آن را در حدود ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا زیر ماهی برشته شده و گوشت آن به آسانی از هم جدا شود. ماهی را بلافاصله با برنج پخته و سبزیجات تفت داده، سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

برای تهیه این دستور غذایی لازم است از تابه چدنی یا کباب پز استفاده کنید. با این روش ماهی بدون چسبیدن، کاملاً پخته می شود. اگر ماهی درشت و ضخیم است و ترجیح می دهید هر دو طرف آن را سرخ کنید بهتر است که به آرامی آن را برگردانده و بگذارید طرف دیگر آن نیز به مدت ۲ تا ۳دقیقه دیگر بپزد.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش ماهی تن با سس ترش و شیرین اینجا کلیک کنید

ماهی تن با سس ترش و شیرین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.