سالاد داغ گوشت ترش

یک قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه | |
یک قاشق چایخوری تخم گشنیز | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز خشک | |
¼ قاشق چایخوری پودر پنج ادویه | |
۲۵۰ گرم فیله گوساله | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
۶ عدد پیازچه | |
یک عدد هویج | |
¼ عدد خیار | |
۸ عدد تربچه | |
یک عدد پیاز قرمز | |
¼ یک بوته برگ کاهو چینی | |
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
یک حبه سیر، له شده | |
یک قاشق چایخوری گیاه لیمو، ریز خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری نعناع تازه، خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
مواد لازم برای تهیه سس سالاد : | |
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
۲ قاشق چایخوری شکر نرم قهوه ای روشن | |
یک قاشق چایخوری روغن کنجد |
1. | دانه های فلفل، تخم گشنیز و فلفل چیلی را در یک هاون بکوبید، با پودر پنج ادویه مخلوط نمایید و داخل یک بشقاب بریزید. تمام سطح گوشت ها را با قلم مو به سویا سس آغشته کنید، سپس آنها را در مخلوط ادویه بغلطانید. |
2. | پیازچه ها را به قطعات ۶ سانتیمتری خرد کنید و سپس آنها را از طول باریک برش بزنید. پیازچه های خرد شده را در آب سرد خیس کنید تا حالت بگیرند. سپس آنها را آبکش نمایید. |
3. | هویج را مورب نازک حلقه کنید. خیار را از وسط با یک برش طولی نصف کنید و دانه های آن را خارج کنید، سپس گوشت آن را نازک حلقه کنید. تربچه ها را پاک کنید و به شکل گل درآورید. |
4. | پیاز را نازک حلقه کنید. کاهوها را خرد کنید و تمام سبزیجات را در یک کاسه بزرگ سالاد مخلوط کنید. |
5. | روغن را در یک ماهیتابه چدنی بریزید، سیر و ساقه لیمو را در آن تفت دهید تا برشته شوند. گوشت ها را بیافزایید، آنها را با یک کاردک به ته ماهیتابه فشار دهید تا مطمئن شوید کاملاً سرخ می شوند. به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به پخت ادامه دهید، یکبار آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. |
6. | استیک ها را نازک حلقه کنید. آنها را داخل سبزیجات سالاد بریزید و با نعناع و گشنیز مخلوط کنید. مواد اولیه سس را در یک کاسه مخلوط کنید، سپس با قاشق روی سالاد بریزید. |
دیدگاهتان را بنویسید