مواد لازم و ترکیبات

۴۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل
۲ قاشق غذاخوری خمیر کاری قرمز تایلندی
۲ حبه سیر، له شده
۵۰۰ گرم گوشت خورشی بدون چربی
برگ گیاه لیمو سنگی، رشته ای خرد شده
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو سنگی
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
یک عدد فلفل چیلی قرمز بزرگ، دانه گرفته و حلقه شده
½ قاشق چایخوری زردچوبه
½ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری برگ ریحان بازل تازه، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری برگ گشنیز تازه، خرد شده
نارگیل رشته شده برای تزیین
برنج پخته برای سرو

طرز تهیه

1.شیر نارگیل را در یک قابلمه بزرگ بریزید. بگذارید جوش بیاید و به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شود. خمیر کاری قرمز و سیر را به آن بیافزایید و ۵ دقیقه دیگر آرام بجوشانید.
2.گوشت را به قطعات ۲ سانتیمتری خرد کرده و آنها را به قابلمه اضافه کنید. بگذارید مواد جوش بیایند، غذا را هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید.
3.برگ لیمو، آب لیمو، سس ماهی، فلفل چیلی، زردچوبه و نمک را بیافزایید. درب قابلمه را ببندید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه مواد را آرام بجوشانید تا گوشت ترد و نرم شود. اگر آب غذا کم به نظر میرسد، مقداری آب به آن اضافه کنید.
4.ریحان بازل و گشنیز را اضافه کنید و چاشنی آن را اندازه کنید. مقداری نارگیل روی غذا بپاشید و بلافاصله با برنج ساده سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

در این دستور غذایی از نوع بزرگ فلفل چیلی استفاده شده زیرا ضمن اینکه تندی آن ملایم است رنگ بیشتری به غذا می دهد. در صورت تمایل، می توانید از نوع کوچک تایلندی آن استفاده کنید. ولی توجه داشته باشید که فقط یک عدد فلفل داخل غذا بریزید، چون این نوع فلفل بسیار تندتر از بقیه انواع آن هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.