مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ شاخه رزماری، به علاوه مقداری برای تزیین
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
یک عدد ساقه کرفس، ریز خرد شده
۲ حبه سیر، ریز خرد شده
½ قاشق چایخوری برگ آویشن خشک
۴۵۰ گرم سوسیس ، به قطعات یک سانتیمتری خرد شده
۳۵۰ گرم برنج دانه گرد
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور
۳/۱ لیتر / ¼ ۲ پیمانه عصاره مرغ، در حال جوشیدن بر روی اجاق
۸۵ گرم پنیر پارمزان تازه، رنده شده
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.برگ های باریک و بلند رزماری را از ساقه جدا کرده، ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
2.روغن و نیمی از کره را در ماهیتابه چدنی بزرگی با حرارت متوسط داغ کنید. پیاز خرد شده و کرفس را حدود ۲ دقیقه در روغن تفت دهید.سیر خرد شده، آویشن خشک، سوسیس و رزماری تازه ی خرد شده را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه تفت دهید، مرتب هم بزنید تا سوسیس ها طلایی رنگ شوند. مخلوط سوسیس را در بشقابی بریزید.
3.برنج را داخل قابلمه بریزید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا به روغن و کره آغشته شده و کمی رنگ نیمه شفاف به خود بگیرد.
4.آب انگور را روی مواد ریخته، حرارت را زیاد کنید تا سریع بجوشد و تبخیر شود. یک ملاقه عصاره مرغ اضافه کرده و بجوشانید، مرتب هم بزنید تا برنج خوب پخته شده و مایعات جذب برنج شوند.
5.هر بار حدود نصف ملاقه عصاره را به برنج داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا جذب برنج شود سپس ملاقه بعدی را اضافه کنید. این مرحله از پخت برنج باید ۲۰ تا ۲۵دقیقه زمان برده و طول بکشد. ریسوتو باید غلظتی کرِم مانند داشته و برنج نرم شود ولی هنگام خوردن زیر دندان بیاید.
6.قطعات سوسیس را به ریسوتو داخل قابلمه برگردانده و حرارت دهید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و باقیمانده کره و پنیر پارمزان را اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.درب قابلمه را ببندید و به مدت ۱دقیقه کنار بگذارید. سپس غذا را با رزماری تزیین کرده و سرو نمایید.

ریسوتو با سوسیس تند از نوعی سوسیس ایتالیایی با تندی ملایم تهیه می شود. از انواع دیگر سوسیس هم میتوانید استفاده کنید. سوسیس تند با طعم سیر طعم فوق العاد ای به این غذا می دهد.

دستور آشپزی غذاهای تند و طعم دار را از اینجا تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.