مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد پیاز، درشت خرد شده
یک عدد فلفله دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خرد شده
۲ حبه سیر، ریز خرد شده
½ قاشق چایخوری آویشن خشک
۳۰۰ گرم برنج سفید دانه بلند
یک لیتر/ ¾ ۱ پیمانه عصاره مرغ یا سبزیجات رقیق
۲۲۵ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده
یک عدد برگ بو
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل، رشته ای خرد شده
۱۷۵ گرم پنیر چدار کهنه، رنده شده
۲ قاشق غذاخوری پیاز کوهی تازه، خرد شده
۴ عدد سوسیس مرغ، پخته و به برش های یک سانتیمتری خرد شده
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان تازه، رنده شده

راهنمای پخت

1.روغن را در قابلمه لعابی نسوز روی حرارت متوسط داغ کنید. پیاز و فلفل دلمه ای را در روغن به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرند. سیر و آویشن را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
2.برنج را افزوده و حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا برنج کمی رنگ نیمه شفاف به خود بگیرد و خوب به روغن و مواد آغشته شود. عصاره مرغ یا سبزیجات، گوجه فرنگی و برگ بو را داخل قابلمه بریزید. به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا عصاره جذب برنج شود.
3.ریحان بازل، پنیر چدار، پیاز کوهی و سوسیس ها را به بقیه محتویات اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید و آن را در فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد،۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کرده اید، به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.
4.پنیر رنده شده پارمزان را روی برنج بپاشید و بدون درپوش دوباره داخل فر قرار دهید. برنج باید به مدت ۵ دقیقه در فر بماند تا روی آن طلائی شود. غذا را گرم سرو نمایید.

پلو گوجه با سوسیس یک عصرانه یا شام سریع مناسب خانواده ای جوان. این غذا سریع تهیه می شود و به دلیل طعم خوبش همیشه موردعلاقه و دلچسب است.

دستور ریسوتو با سوسیس تند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.