پلو گوجه با سوسیس یک عصرانه یا شام سریع مناسب خانواده ای جوان. این غذا سریع تهیه می شود و به دلیل طعم خوبش همیشه موردعلاقه و دلچسب است.

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک عدد پیاز، درشت خرد شده | |
یک عدد فلفله دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خرد شده | |
۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
½ قاشق چایخوری آویشن خشک | |
۳۰۰ گرم برنج سفید دانه بلند | |
یک لیتر/ ¾ ۱ پیمانه عصاره مرغ یا سبزیجات رقیق | |
۲۲۵ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده | |
یک عدد برگ بو | |
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل، رشته ای خرد شده | |
۱۷۵ گرم پنیر چدار کهنه، رنده شده | |
۲ قاشق غذاخوری پیاز کوهی تازه، خرد شده | |
۴ عدد سوسیس مرغ، پخته و به برش های یک سانتیمتری خرد شده | |
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان تازه، رنده شده |
1. | روغن را در قابلمه لعابی نسوز روی حرارت متوسط داغ کنید. پیاز و فلفل دلمه ای را در روغن به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرند. سیر و آویشن را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. |
2. | برنج را افزوده و حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا برنج کمی رنگ نیمه شفاف به خود بگیرد و خوب به روغن و مواد آغشته شود. عصاره مرغ یا سبزیجات، گوجه فرنگی و برگ بو را داخل قابلمه بریزید. به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا عصاره جذب برنج شود. |
3. | ریحان بازل، پنیر چدار، پیاز کوهی و سوسیس ها را به بقیه محتویات اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید و آن را در فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد،۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کرده اید، به مدت ۲۵ دقیقه بپزید. |
4. | پنیر رنده شده پارمزان را روی برنج بپاشید و بدون درپوش دوباره داخل فر قرار دهید. برنج باید به مدت ۵ دقیقه در فر بماند تا روی آن طلائی شود. غذا را گرم سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید