ریسوتو با خرچنگ
خرچنگ یک غذای گران است اما بسیار لذیذ می باشد. طبخ ساده این غذا باعث می شود که عطر و طعم خرچنگ کاملاً محسوس باشد.
یک قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۴ قاشق غذاخوری کره | |
۲ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده | |
۳۰۰ گرم برنج دانه گرد | |
½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز یا مقداری برای طعم دادن | |
۸۰ میلی لیتر آب انگور | |
۵/۱ لیتر / ¾ ۲ پیمانه عصاره ی ماهی یا مرغ رقیق، در حال جوشیدن بر روی اجاق | |
۲۲۵ گرم گوجه فرنگی ریز گیلاسی، چهار قاچ شده و دانه گرفته | |
۲تا ۳ قاشق غذاخوری خامه پرچرب یا فرم گرفته | |
۴۵۰ گرم گوشت خرچنگ دریایی، پخته و به قطعات درشت خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری شوید یا جعفری فرنگی، خرد شده | |
نمک و فلفل سفید |
1. | روغن و نیمی از کره را در ماهیتابه ای بزرگ با کف دولایه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز شالوت را حدود ۲ دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم شود. برنج و پودر فلفل را اضافه کرده و مرتباً هم بزنید وحدود ۲ دقیقه بپزید تا خوب با روغن و کره آغشته شده و کمی رنگ نیمه شفاف به خود بگیرد. |
2. | آب انگور را افزوده، حرارت را زیاد کنید تاغذا شروع به قُل خوردن و تبخیر کند. یک ملاقه عصاره ی مرغ یا سبزیجات در حال جوش را به برنج افزوده و مرتب هم بزنید تا جذب برنج شود. |
3. | اضافه کردن نصف ملاقه ازعصاره را در هر بار ادامه دهید و اجازه دهید که عصاره جذب برنج شده، سپس ملاقه بعدی را اضافه کنید. این مرحله از طبخ غذا باید حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان برده و طول بکشد. ریسوتو در آخر باید غلظت کرِم مانند داشته و دانه های برنج نرم شده باشند ولی هنگام جویدن کمی زیر دندان بیایند. |
4. | گوجه و خامه را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید. |
5. | گوشت خرچنگ دریایی پخته را به همراه باقیمانده کره و شوید با ریسوتو مخلوط کنید، به قدری بپزید که گوشت خرچنگ گرم شود.غذا را بلافاصله سرو نمایید. |
ریسوتو با خرچنگ
خرچنگ یک غذای گران است اما بسیار لذیذ می باشد. طبخ ساده این غذا باعث می شود که عطر و طعم خرچنگ کاملاً محسوس باشد.
دیدگاهتان را بنویسید