مواد اولیه لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن نباتی
۴ قاشق غذاخوری کره
۲ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده
۳۰۰ گرم برنج دانه گرد
½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز یا مقداری برای طعم دادن
۸۰ میلی لیتر آب انگور
۵/۱ لیتر / ¾ ۲ پیمانه عصاره ی ماهی یا مرغ رقیق، در حال جوشیدن بر روی اجاق
۲۲۵ گرم گوجه فرنگی ریز گیلاسی، چهار قاچ شده و دانه گرفته
۲تا ۳ قاشق غذاخوری خامه پرچرب یا فرم گرفته
۴۵۰ گرم گوشت خرچنگ دریایی، پخته و به قطعات درشت خرد شده
۲ قاشق غذاخوری شوید یا جعفری فرنگی، خرد شده
نمک و فلفل سفید

راهنمای پخت

1.روغن و نیمی از کره را در ماهیتابه ای بزرگ با کف دولایه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز شالوت را حدود ۲ دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم شود. برنج و پودر فلفل را اضافه کرده و مرتباً هم بزنید وحدود ۲ دقیقه بپزید تا خوب با روغن و کره آغشته شده و کمی رنگ نیمه شفاف به خود بگیرد.
2. آب انگور را افزوده، حرارت را زیاد کنید تاغذا شروع به قُل خوردن و تبخیر کند. یک ملاقه عصاره ی مرغ یا سبزیجات در حال جوش را به برنج افزوده و مرتب هم بزنید تا جذب برنج شود.
3.اضافه کردن نصف ملاقه ازعصاره را در هر بار ادامه دهید و اجازه دهید که عصاره جذب برنج شده، سپس ملاقه بعدی را اضافه کنید. این مرحله از طبخ غذا باید حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان برده و طول بکشد. ریسوتو در آخر باید غلظت کرِم مانند داشته و دانه های برنج نرم شده باشند ولی هنگام جویدن کمی زیر دندان بیایند.
4.گوجه و خامه را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید.
5.گوشت خرچنگ دریایی پخته را به همراه باقیمانده کره و شوید با ریسوتو مخلوط کنید، به قدری بپزید که گوشت خرچنگ گرم شود.غذا را بلافاصله سرو نمایید.

ریسوتو با خرچنگ

خرچنگ یک غذای گران است اما بسیار لذیذ می باشد. طبخ ساده این غذا باعث می شود که عطر و طعم خرچنگ کاملاً محسوس باشد.

غذای برنج سرخ کرده با خرچنگ را از اینجا تهیه کنید.

بسته موادغذایی خانواده باگسی من 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.