ریسوتو با سبزی راکت خودرو
گیاه راکت خودرو با عطر و مزه تند و خوشمزه باعث می شود که ریزوتو طعم متفاوتی داشته باشد.
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده | |
۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۳۵۰ گرم برنج دانه گرد | |
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور (دلخواه) | |
۵/۱ لیترعصاره مرغ یا سبزیجات، در حال جوشیدن بر روی اجاق | |
۶ عدد گوجه فرنگی، دانه گرفته و خرد شده | |
۱۲۵ گرم گیاه راکت خود رو | |
۱۱۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده | |
۲۲۵ گرم پنیر موزارلا ایتالیایی، درشت رنده یا خرد شده | |
نمک و فلفل |
1. | روغن و نیمی از کره را در ماهیتابه حرارت دهید. پیاز رابه مدت ۲ دقیقه یا به قدری که شروع به نرم شدن کرد در آن تفت دهید. سیر و برنج را اضافه کرده و هم بزنید و حرارت دهید تا برنج به مواد آغشته شود. |
2. | آب انگور را اضافه نمایید. حرارت را زیاد کنید تا سریع بجوشد و تبخیر شود. یک ملاقه عصاره اضافه کرده، در حال پخت مرتب هم بزنید تا تمامی آن جذب غذا شود. |
3. | اضافه کردن عصاره مرغ یا سبزیجات را به مقدار نصف ملاقه در هر بار ادامه دهید و اجازه دهید که عصاره مرغ به طور کامل جذب برنج شود و ملاقه بعدی را اضافه نمایید. |
4. | بعد از ۱۵دقیقه گوجه فرنگی خرد شده و گیاه راکت را اضافه کنید و هم بزنید. برگ های تازه ریحان را رشته ای خرد کرده و بلافاصله داخل ریزوتو بریزید. پخت ریزوتو را حدود ۱۰ دقیقه ادامه دهید و عصاره مرغ بیشتری اضافه کنید تا ریزوتو غلظت کرِم مانندی پیدا کند. دانه های برنج نرم شوند ولی زیر دندان بیایند. |
5. | ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و باقیمانده کره، پنیر پارمزان و موزارلا را به برنج اضافه کنید و مقدار کافی نمک و فلفل بزنید. درب ماهیتابه را ببندید و ۱ دقیقه بعد، قبل از اینکه پنیر موزارلا کاملاً آب شود، ریزوتو را سرو نمایید. |
ریسوتو با سبزی راکت خودرو
گیاه راکت خودرو با عطر و مزه تند و خوشمزه باعث می شود که ریزوتو طعم متفاوتی داشته باشد.
دیدگاهتان را بنویسید