مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
۲ حبه سیر، ریز خرد شده
۳۵۰ گرم برنج دانه گرد
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور (دلخواه)
۵/۱ لیترعصاره مرغ یا سبزیجات، در حال جوشیدن بر روی اجاق
۶ عدد گوجه فرنگی، دانه گرفته و خرد شده
۱۲۵ گرم گیاه راکت خود رو
۱۱۵ گرم پنیر پارمزان، تازه رنده شده
۲۲۵ گرم پنیر موزارلا ایتالیایی، درشت رنده یا خرد شده
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.روغن و نیمی از کره را در ماهیتابه حرارت دهید. پیاز رابه مدت ۲ دقیقه یا به قدری که شروع به نرم شدن کرد در آن تفت دهید. سیر و برنج را اضافه کرده و هم بزنید و حرارت دهید تا برنج به مواد آغشته شود.
2. آب انگور را اضافه نمایید. حرارت را زیاد کنید تا سریع بجوشد و تبخیر شود. یک ملاقه عصاره اضافه کرده، در حال پخت مرتب هم بزنید تا تمامی آن جذب غذا شود.
3.اضافه کردن عصاره مرغ یا سبزیجات را به مقدار نصف ملاقه در هر بار ادامه دهید و اجازه دهید که عصاره مرغ به طور کامل جذب برنج شود و ملاقه بعدی را اضافه نمایید.
4.بعد از ۱۵دقیقه گوجه فرنگی خرد شده و گیاه راکت را اضافه کنید و هم بزنید. برگ های تازه ریحان را رشته ای خرد کرده و بلافاصله داخل ریزوتو بریزید. پخت ریزوتو را حدود ۱۰ دقیقه ادامه دهید و عصاره مرغ بیشتری اضافه کنید تا ریزوتو غلظت کرِم مانندی پیدا کند. دانه های برنج نرم شوند ولی زیر دندان بیایند.
5.ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و باقیمانده کره، پنیر پارمزان و موزارلا را به برنج اضافه کنید و مقدار کافی نمک و فلفل بزنید. درب ماهیتابه را ببندید و ۱ دقیقه بعد، قبل از اینکه پنیر موزارلا کاملاً آب شود، ریزوتو را سرو نمایید.

ریسوتو با سبزی راکت خودرو

گیاه راکت خودرو با عطر و مزه تند و خوشمزه باعث می شود که ریزوتو طعم متفاوتی داشته باشد.

 

طرز تهیه غذای مدیترانه ای را از اینجا تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.